Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
sistem belirtilen dosyayı bulamadı dıyor win10 da sistem güncel durumda driverlar dahil bilen varmı sebebını

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi indirdim fakat açılıyor çalışmıyor f6 yaptım yeniden başladım fakat yine olmadı
Post automatically merged:

yardımcı olun

Üye
7 HİZMET YILI
5 oyun oynadım 6.oyun ıcerısınde LSFlatPM çalışmayı durdurdu hatası aldım.Tekrar hileyi açıp kapattım duzelmiyor.Bılgısayarıda yenıden baslattım gıne yok.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hile açılıyor bende ama aktif olmuyor yardımcı olurmusunuz...

Üye
7 HİZMET YILI
erişim engellendı hatası alıyorum cozumu nedır sızce yardımcı olurmusunuz ?

Üye
7 HİZMET YILI
Downloading Plugin List..
Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]
Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]
Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]
Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]
Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]
Loading Plugins..

??lenmeyen ?zel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyas?n? veya bütünle?tirilmi? kodunu ya da ba??ml?l?klar?ndan birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyay? bulam?yor.

Server stack trace:
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)
konum: #=za075QOdobmpTsQifguu73ug=..ctor(IntPtr #=z5kjDoRI=, Int32 #=zkjFx9Fk=, IntPtr #=znymEGbc=, Int32 #=zeYNCsmA=, String #=zVzp_gJc=)
konum: #=zK60uvDpJLG$A_pmPww==.#=zz7cBF0vsrQUJckDStA==.MoveNext()
--- ?zel durumun olu?turuldu?u ?nceki konumdan ba?layan y???n izlemesinin sonu ---
konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

hatanın tamamı bu bu gelıyor ve kendını kapatıyor cözüm yokmu bunun acil yardım

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile oyuna yüklenmıyor baya bi bekliyorum yeşil yazılar var sadece bir çözümü var mı ?

Üye
7 HİZMET YILI
Windows defender ve virüs tehdit korumasını her seferinde kontrol edin ve kapatın arkadaşlar , açık olduğunda sık sık hata ile karşılaşırsınız ve 2 şey önemli ekran kartı driverlarınızı ayrıca da windows update lerinizi gözden geçirin.Hala sorun varsa şayet win 10 a upp yapmanızı tavsiye ederim....Herhangi eksiklik olmadığı taktirde hile de sıkıntı yaşama ihtimaliniz 00000000

Üye
7 HİZMET YILI
guncelleme full defender kapalı herseyı vırus programı yok ama hata bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...