Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
W10 kullanıyorum daha onceden hıc hata almadım hala da hata almıyorum fakat oyuna gırerken hıle acıyorum ve sonrasında oyunda bır problem yok ama hıle f6 bassamda acılmıyor he acılıyor ama hıc birşey yok yanı ne wallhack ne radar sıfır görüş.

ForzaRasputin
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hile çalışmıyor arkadaşlar bende nasıl düzeltirim ne radar ne aimbot ne adamlar

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
arkadaş birisi şu işi anlatsın allah rızası için ekranda siteye girişten sonra cmd açılıyor sonra kalıyor 3-4 adet yeşil birşey oluyor devamı gelmiyor ??

Üye
7 HİZMET YILI
hile çalışmıyo eski hileyi getirin bari adamları görelim

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu sorunu çözebilecek olan veya sorunun neyden kaynaklı olduğunu bilen varmı ?
8aA97d.png

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim hileyi tam aktıf edecem cmd sayfası açılıyor sonra kapanıyor bi yardım edin Allah rızası icın

Üye
7 HİZMET YILI
hile acılıyor radar falan acılıp kapanıyor ama 50 defa F6 yaptım gene tepki yok hilede

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum. Bütün hataları tek tek aldım. Çözüm sanırım şöyle bi arkadaş yazmıştı yaptım oldu. Çalıştır ekranına %temp% yazıyorsunuz ctrl+a yapıp klasörde ne var ne yok siliyorsunuz. silinemeyen dosya olursa ctrl+alt+delete tuşuna basarak görev yöneticisini açarak işlemler menüsünden çalışan programları kapatarak o klasördeki herşeyi silin. Benimki düzeldi ve kullanıyorum şuan..
Kolay Gelsin..
acil yardim ali kardeşimmm

Üye
7 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

windows 8.1 kullanıyorum bu şekilde kalıyor açılmıyor bilgisi olan var mı ?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Admin yada mod arladaslar bir aciklama yada yonlendirme yaparmisiniz herkezin yardima ihtiyaci var

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadslar hıle calısıyor aynısını bız sabah soyledık yapmanız gerek oyunu tammen sılıp c ve d den de sılıp ne var ne yoksa sılıp tekrar sıtesınden ındırıp guncelleyıp sonra hıleyı acmanız lazm ty

Üye
7 HİZMET YILI
arkadslar hıle calısıyor aynısını bız sabah soyledık yapmanız gerek oyunu tammen sılıp c ve d den de sılıp ne var ne yoksa sılıp tekrar sıtesınden ındırıp guncelleyıp sonra hıleyı acmanız lazm ty
kardeşim ben öyle yaptım olmadı team versem bakarmısın

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam eski hileyi getirirseniz seviniriz. Bu hile açılıyor menü geliyor ama işe yaramıyor. F6 yapıyoruz yine aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...