Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Download, setup and after that restart your pc and try again. If it works let me know.
Post automatically merged:

Sadece birkaç dakikanı ayırıp konuyu okusaydın böyle bir yorum atma gereksiniminde bulunmazdın.

Basılı tutacaksın.

millete laf yetiştireceğine bot oyuna geldiğinde hiç birşey çalışmyor kapatıp açtığında hatalar veriyor..versiyon 1.1 çalışan hileyi neden kaldırdınızda böyle hatalı hileyi insanlara verdiniz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
SORUN NEDİR ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN ÇÖZÜM YOLU YOK MU ??

Downloading Plugin List..
Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]
Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]
Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]
Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]
Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]
Loading Plugins..

İşlenmeyen Özel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Server stack trace:
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)
konum: #=za075QOdobmpTsQifguu73ug=..ctor(IntPtr #=z5kjDoRI=, Int32 #=zkjFx9Fk=, IntPtr #=znymEGbc=, Int32 #=zeYNCsmA=, String #=zVzp_gJc=)
konum: #=zK60uvDpJLG$A_pmPww==.#=zz7cBF0vsrQUJckDStA==.MoveNext()
--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---
konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()
Aynı hatayı alıyorum.

Üye
7 HİZMET YILI
@
LeftSpace onelikle elinize saglik fakat
hocam hile de kendi takim arkadaslarimizi niye mavi line ile goruyoruz düşmanları görmemiz gerekmiyor mu sadece lütfen onu düzeltelim :|

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
millete laf yetiştireceğine bot oyuna geldiğinde hiç birşey çalışmyor kapatıp açtığında hatalar veriyor..versiyon 1.1 çalışan hileyi neden kaldırdınızda böyle hatalı hileyi insanlara verdiniz
Yıkık insan senin gibi mala nasıl laf yetiştireyim ? Okuma yazma yetin yok aptal herif. Git konuyu oku, denilen şeyleri indir öyle dene. Mal herif.

Üye
7 HİZMET YILI
hocam herseyi yapıyorum bazen hile geliyor kendi oto kapanıyor bazen yesil yazılar geliyor sonra gri yazılar geliyor baya ondan sonra hile gelmiyor kapanıyor gene hile geldigi zamanda kapanıyor

Üye
7 HİZMET YILI
pubg 2.2.2 hile çalışmıyor arkadaşlar. 1.1 en azından radar olayı iyiydi onu kaldırmasaydınız bari

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
konum hatası cozum nasıl bılen yokmu arkadaslar konum hatası alıyorum suan ben sadece

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar sabah 11 den beri yardımcı olabılecek birisini arıyorum
loader başarılı bıtırıyor menü açılıyor ve kapanıyor f6 basıyorum 0 etki
oyunu sildim yükledim [heryerden]
hileyi sildim yükledim
defender ve güvenlik korumaları herşey kapalı
bilgisayarım w7
onceden kullandıgım hileyi suan kullanamıyorum
dil ingilizce.
lütfen bilen ınsanlar yorum yapsın teamviewer verebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kullanan cokda yardım eden yok akrdesım anlamadım bende valla konum hatası verıyor sabahdan berı

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Elinize sağlık ama sade olsa cok ıyı olur sadece wh guzel olmus yınede

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Adsız.png
bu neden olmuyor lutfen yarım edermısınız

Üye
7 HİZMET YILI
k9mArD.png
ya Allah aşkına yardımcı olabilecek yokmu hilesiz oyunun tadı çıkmıyor lütfen. bu sorunu halleden varmı
admin lütfen yardımcı olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...