evet daha önce yüklemiştim, şimdi sen söyleyince bir daha yükleyim dedim "zaten yüklü" mesajı aldımWhat is ur discord ID and did you install Netframe 4.6.1
i have no discord. and yes i installed netframe 4.6.1.What is ur discord ID and did you install Netframe 4.6.1
sende hileyi buldun şeylisini istiosunbotta kare göstermesini ve oyuncuları gösteriyor ama beyaz ile renkli yapamıyormuyuz ?
sende hileyi buldun şeylisini istiosun![]()
same problem, anyone can help me?hile menüsü sol üstte geliyor, radar sağ altta, hiç bir hata vermiyor fakat hile aktif değil. visiual c dosyalarını yükledim, çözüm nedir arkadaşlar?
Add me on Discord Left Check Athar Hussain#7851same problem, anyone can help me?
no need to update frame work u need install netframe4.6.1 then your hack works fineFasmproxy32 hatası için Framework güncelledim hatadan kurtuldum fakat esp çalıştıramadım bir türlü
oyun dilin ingilizcemiArkadaşlar Öncelikle Merhaba . Ben Hileyi Aktif Edemiyorum '' Fasmproxy.32 Çalışmayı Durdurdu ! '' Hatası Alıyorum Araştırdım Visuallerin Tamımı Kurulu Olduğunda Problem Olmuyormuş . Hepsini Kurdum Olmadı , Tek Tek Kurdum Yine Olmadı . Oyunum Güncel Hiçbirşey Eksik Değil Ama Fasmproxy32 Hatasını Geçemiyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ? Anti Virüs Kullanmıyorum , Deffender Kapalı . Chorome'daki Güvenli Depolama Ve İndirme Kapalı .
use netframe 4.6.1 then you fix ur fasmproxy32 then cheat works for ur window a new versionArkadaşlar Öncelikle Merhaba . Ben Hileyi Aktif Edemiyorum '' Fasmproxy.32 Çalışmayı Durdurdu ! '' Hatası Alıyorum Araştırdım Visuallerin Tamımı Kurulu Olduğunda Problem Olmuyormuş . Hepsini Kurdum Olmadı , Tek Tek Kurdum Yine Olmadı . Oyunum Güncel Hiçbirşey Eksik Değil Ama Fasmproxy32 Hatasını Geçemiyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ? Anti Virüs Kullanmıyorum , Deffender Kapalı . Chorome'daki Güvenli Depolama Ve İndirme Kapalı .