Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar uzun uğraş sonunda açmayı başardık ama şimdide menü var radar var ancak aktif değil hile esp aim falan hiç birşey çalışmıyor çözüm bilen yardımcı olabilirmi ?

Üye
7 HİZMET YILI
botta kare göstermesini ve oyuncuları gösteriyor ama beyaz ile renkli yapamıyormuyuz ?

Üye
7 HİZMET YILI
bıze radar hılesını guncelleyın baska hıle ıstemıyoruz admın arkadaslar bır radar hılesı nı guncelleyebılıyorsanız lutfen guncelleyın sadece o hıle yeter sabahtan berıı ındırmedıgım dosya kalmadı bılgısayarın anası agladı

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bu şekilde çözüm bilen varmı açık ama aktif değil göstermiyor hiç bişey

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    192.7 KB · Görüntüleme: 76
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ellerinize Sağlık Güzel Hoş Ama Bende Hile Menüsü Geliyor Ve Geri Gidiyor Win 10 Kullanıyorum Nasıl Düzeltebilirim

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile oyun yükleniyor ekranında açılıyor, daha sonra lobiye gelince kendi kendine kapanıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba . Ben Hileyi Aktif Edemiyorum '' Fasmproxy.32 Çalışmayı Durdurdu ! '' Hatası Alıyorum Araştırdım Visuallerin Tamımı Kurulu Olduğunda Problem Olmuyormuş . Hepsini Kurdum Olmadı , Tek Tek Kurdum Yine Olmadı . Oyunum Güncel Hiçbirşey Eksik Değil Ama Fasmproxy32 Hatasını Geçemiyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ? Anti Virüs Kullanmıyorum , Deffender Kapalı . Chorome'daki Güvenli Depolama Ve İndirme Kapalı .

Üye
8 HİZMET YILI
Fasmproxy32 hatası için Framework güncelledim hatadan kurtuldum fakat esp çalıştıramadım bir türlü

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba . Ben Hileyi Aktif Edemiyorum '' Fasmproxy.32 Çalışmayı Durdurdu ! '' Hatası Alıyorum Araştırdım Visuallerin Tamımı Kurulu Olduğunda Problem Olmuyormuş . Hepsini Kurdum Olmadı , Tek Tek Kurdum Yine Olmadı . Oyunum Güncel Hiçbirşey Eksik Değil Ama Fasmproxy32 Hatasını Geçemiyorum Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ? Anti Virüs Kullanmıyorum , Deffender Kapalı . Chorome'daki Güvenli Depolama Ve İndirme Kapalı .
oyun dilin ingilizcemi

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
use netframe 4.6.1 then you fix ur fasmproxy32 then cheat works for ur window a new version

Üye
7 HİZMET YILI
how to install NetFrame 4.6.1 cos my win 10 have netframe 4.7??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...