Üye
bende olmadı ama bende hıle acılıyor menu gelıyor kapatıp açabılıyorum ama adamları vs radarda gostermıyorBENDE OLMADI SENDE OLDUMU REİS??
bende olmadı ama bende hıle acılıyor menu gelıyor kapatıp açabılıyorum ama adamları vs radarda gostermıyorBENDE OLMADI SENDE OLDUMU REİS??
gardaş bende herşey normal ama esp yanı adamları gostermıyorArkadaşlar bilgisayarınızda bulunan anti virüs programlarının ve windows defender'in ve windows firewall'in mutlaka kapalı olduğundan emin olun buda önemli bir nokta.
Post automatically merged:
Ayrıca herkes yaşadığı sorunu düzgün bi şekilde açıklayabilirse yardımcı olmaya çalışıcam . Koyabiliyorsanız resim'de koyun
burada kalıyor devamı gelmıyorArkadaşlar bilgisayarınızda bulunan anti virüs programlarının ve windows defender'in ve windows firewall'in mutlaka kapalı olduğundan emin olun buda önemli bir nokta.
Ayrıca herkes yaşadığı sorunu düzgün bi şekilde açıklayabilirse yardımcı olmaya çalışıcam . Koyabiliyorsanız resim'de koyun
burada kalıyor devamı gelmıyor
win 8.1 (cs go hilesi çalısıyor sıkıntısız)Hilelin yüklenmesine birşey engel oluyor bilgisayarında işletim sistemi nedir ?
reis ne yapıcaz kı hata yapalım normal hilelerden extra bişey mi var yada nasıl yapılıyor soylersen sevınırımİlk kez mi hile kullaniyonuz hep aynı sorunlar kesin bir hatta yapıyorsunuz
aynen ya kapanıyoAimbot Çalışmıyor ve 1 Oyun Giriyom Çıkıyorum Hile Kapanıyor Normalmi
aynen benımde boyle win8 pentium işlemcı çözüm bulursan banada yaz hocam lutfenBU SEKLDE KALIYOR WİN7 KULANIYORUM İ7 İŞLEMCİ ALTAKİ RESİM VERDİM ÖLE KALIYOR NE MENÜ NE BİŞY ACILMIYOR EXTRA BİŞY YAPMAMIZ GEREK Mİ ACABAA
bulursanız banada yazıverinSENDE BULRSAN BAN YAZ:=)))
Hilede buna sebep olacak hiçbir şey yok. Kendi bilgisayarınızın problemlerini lütfen hileye yormayalım.
Arkadaşlar bilgisayarınızda bulunan anti virüs programlarının ve windows defender'in ve windows firewall'in mutlaka kapalı olduğundan emin olun buda önemli bir nokta.