Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
İlk kez mi hile kullaniyonuz hep aynı sorunlar kesin bir hatta yapıyorsunuz

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarınızda bulunan anti virüs programlarının ve windows defender'in ve windows firewall'in mutlaka kapalı olduğundan emin olun buda önemli bir nokta.
Post automatically merged:

Ayrıca herkes yaşadığı sorunu düzgün bi şekilde açıklayabilirse yardımcı olmaya çalışıcam . Koyabiliyorsanız resim'de koyun
gardaş bende herşey normal ama esp yanı adamları gostermıyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
7 HİZMET YILI
Bende menü geliyor sol tarafa hiç bir şekilde tıklayamıyorum menü var ama işlem yapmıyor yani önceden denemiştim bunu oluyordu..

++
Ama bende güncelleme yapılamıyordu şuanda indiriyor muhtemelen o yüzden

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarınızda bulunan anti virüs programlarının ve windows defender'in ve windows firewall'in mutlaka kapalı olduğundan emin olun buda önemli bir nokta.

Ayrıca herkes yaşadığı sorunu düzgün bi şekilde açıklayabilirse yardımcı olmaya çalışıcam . Koyabiliyorsanız resim'de koyun
burada kalıyor devamı gelmıyor

Ekli dosyalar

• pubgggggggggggg.png
    pubgggggggggggg.png
    406.5 KB · Görüntüleme: 60
Üye
7 HİZMET YILI
bende durum bu ama esp ler aktıf olmuyor 1 kere calısmıstı 1 gun once sımdı calısmıyr adamları gostermıyor

Üye
7 HİZMET YILI
hilem çalıştı fakat möenüde sol ok tuşu basılı kalmış gibi ayar yapamıyorum. aşağı yukarı çalışıyor sadece

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Hilede buna sebep olacak hiçbir şey yok. Kendi bilgisayarınızın problemlerini lütfen hileye yormayalım.
nemde hilede adamlar görunmuyor kardeşim hicmi yetkili yok butun herseyi yaptım sadece radarda adamlar görunmuyor resimde göründügü gibi birsi yardımcı olursa çok sevinirim teşekkkürler

Üye
7 HİZMET YILI

resimde görundügü gibi hile acılıyor ama admalrın yerini göstermiyor

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bide site kullanıcılarına özen gösteriyosunuz kaç gündür mesaj yazdım cevap yok pubg mobil hilesini açarken cmd ile olan hile 1 dk sonra kapanıyor yardım ede bilir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...