bro pm at yardımcı olaymhile memoryhackers sayfası gelince kucuk yesil yazılı sıyah ekran gelıyor orda kalıyor hıle acılmıyor
bro pm at yardımcı olaymhile memoryhackers sayfası gelince kucuk yesil yazılı sıyah ekran gelıyor orda kalıyor hıle acılmıyor
Kardesim konunun başına gecersen konuyu acan kişi paylaşmiş oradan indirebilirsinlink atarmısın
Kardeşim pm atabilirsen yardımcı olabilirimyaptm olmad ardes yardm edermsn
ardes banada b yardfm edermsn
Kardesim konunun başına gecersen konuyu acan kişi paylaşmiş oradan indirebilirsin
Post automatically merged:
Kardeşim pm atabilirsen yardımcı olabilirim
Post automatically merged:
Kardeşim pm atarsan yardımcı olabilirim eğer atamiyorsanız yorumdan belirtin lütfen.
Arkadaşlar Hileli Girecek 3 Kişi arıyorum. Kendim olabildiğince iyi oynuyorum Taç 3 Rütbesindeyim. Geçen sezon AS rütbesinde idim. Rastgele ekiple girince Tek başıma hile olsam bile belki 4,5 adet Full Hileli squadlar geliyor karşıma. 2 sini kes 3 ünü kes illa ölüyoruz bir süre sonra. Sabaha kadar oyundayım. Seri seri Maç kazanıp rütbe atlayabiliriz. Mikrofon var. Gelecek Arkadaşlarda mikrofon olursa iyi olur. İnfo ve strateji önemli.
Kullanıcı Adım : Puccanis --- Kullanıcı ID : 5381152929 --- Ekleyin en geç maçta olursam 10 dakika içinde kabul ederim.
Bro mail adresi yandex veya gmail at yardımcı olymkardeşim pm atamıyorum ben bana bi yardımcı ol gözünü seveyim ya yeşil yazılar geliyo sonra cmd kendini kapatıyo acılmıyo espler
Çalısıyor %100hile sende çalışıyor mu
Onu Insert tusu ıle kaybedeblırsın gerı getırmek ıcın aynı tusa basabılırsınPRESS F6 - if esp is not working [Eğer esp ler çalışmıyorsa bu tuşa basın]
yazısı silinmiyor neden bilen var mı?=