Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
hi guys

why cheat in PUBG not work?to the new pubg UPDATE Cheat is run but im not a ESP nothing have !!! not work any !!!! last updat evrything is ok but in new pubg updat i have this problem....

that is big problem...!!! myb i banned when use this cheat?

Üye
7 HİZMET YILI
Kardesim konunun başına gecersen konuyu acan kişi paylaşmiş oradan indirebilirsin :)
Post automatically merged:

yaptm olmad ardes yardm edermsn
Kardeşim pm atabilirsen yardımcı olabilirim

ardes banada b yardfm edermsn

Kardeşim pm atarsan yardımcı olabilirim eğer atamiyorsanız yorumdan belirtin lütfen.

Üye
7 HİZMET YILI
Kardesim konunun başına gecersen konuyu acan kişi paylaşmiş oradan indirebilirsin :)

Kardeşim pm atabilirsen yardımcı olabilirim

Kardeşim pm atarsan yardımcı olabilirim eğer atamiyorsanız yorumdan belirtin lütfen.

kardeşim pm atamıyorum ben bana bi yardımcı ol gözünü seveyim ya yeşil yazılar geliyo sonra cmd kendini kapatıyo acılmıyo espler

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaslar hileyi acıyorum ama oyuna girdigim zaman adamların yeri falan gözükmüyor

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler hile açılıyor cmd ekranı radar falan hepsi geliyor fakat esp çalışmıyor, f6 yı kaç kez denedim ama olmadı. Yardım edebilecek var mı?

Üye
7 HİZMET YILI
System.ApplicationException: Service not installed.
konum: #=zXm7Jkq_qoLMOprH2wm==.#=zis_koaA=(String #=zHDyxumo=)
Loading Plugins..
Search..
Serach DONE...

Hatasını alıyorum yardımcı olurmusunuz

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hileli Girecek 3 Kişi arıyorum. Kendim olabildiğince iyi oynuyorum Taç 3 Rütbesindeyim. Geçen sezon AS rütbesinde idim. Rastgele ekiple girince Tek başıma hile olsam bile belki 4,5 adet Full Hileli squadlar geliyor karşıma. 2 sini kes 3 ünü kes illa ölüyoruz bir süre sonra. Sabaha kadar oyundayım. Seri seri Maç kazanıp rütbe atlayabiliriz. Mikrofon var. Gelecek Arkadaşlarda mikrofon olursa iyi olur. İnfo ve strateji önemli.

Kullanıcı Adım : Puccanis --- Kullanıcı ID : 5381152929 --- Ekleyin en geç maçta olursam 10 dakika içinde kabul ederim.

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hileli Girecek 3 Kişi arıyorum. Kendim olabildiğince iyi oynuyorum Taç 3 Rütbesindeyim. Geçen sezon AS rütbesinde idim. Rastgele ekiple girince Tek başıma hile olsam bile belki 4,5 adet Full Hileli squadlar geliyor karşıma. 2 sini kes 3 ünü kes illa ölüyoruz bir süre sonra. Sabaha kadar oyundayım. Seri seri Maç kazanıp rütbe atlayabiliriz. Mikrofon var. Gelecek Arkadaşlarda mikrofon olursa iyi olur. İnfo ve strateji önemli.

Kullanıcı Adım : Puccanis --- Kullanıcı ID : 5381152929 --- Ekleyin en geç maçta olursam 10 dakika içinde kabul ederim.

hile sende çalışıyor mu

Üye
7 HİZMET YILI
Hile açıkken çok fazla kasma oluyor oyunda bunun çözümü var mıdır?

Üye
7 HİZMET YILI
hile açtığım anda oyun donuyor ve oyundan atıyor, önceden böyle bir sorun yoktu neden böyle oldu

Üye
8 HİZMET YILI
herşey sorunsuz yapıyorum hile cmd komutları geliyor sonra kapanıyor açılmıyor hangi tuşa bassam menü gelmiyor

oyundan soğutunuz hileye bağımlı yapıp birden kesmiş gibi oldunuz. Ne yapsam olmıyor çözümü varsa video atından yapak

Yada eski hileyi getirin izlme tek olan yeterli o bana

Üye
7 HİZMET YILI
bende hile acılıyor adamların yarını gosterıyor ama gosterıyor 1 sanıye sonra gıdıyor gerı gelıyor her dafeasında aynı sorun oluyor gelıp gıdıyor

Üye
7 HİZMET YILI
PRESS F6 - if esp is not working [Eğer esp ler çalışmıyorsa bu tuşa basın]
yazısı silinmiyor neden bilen var mı?=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...