Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar sadece benmi sorun var diğer hilelerde oyun beklleniyor ama bunda sistem belirtlen yolu bulamadı hatası alıyorum. yardımlarınıı bekliyorum

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende ÇALIŞMIYOR. Lütfen yardım. fasmproxy32 çalışmayı durdurdu hatası veriyor. win7 yüklü bende. extra bir program yükleyecekmiyim

Üye
7 HİZMET YILI
fastpm hatası vermeye basladı bendeki hile sebebini bilen birileri varmı beyler

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar lütfen yardım edın hıle bende sorunsuz acılıyor menu gelıyor ama esp ler calısmıyor
Post automatically merged:

çözdüm log dosyasını metın dosyasını sılın calısıyor

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
nader11ndeu kardeşim bu hatanın sebebi ne acaba tencentin servisi ile mi alakalı ?
mMmQm1.png

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
mrb arkadaşlar bende hile çalışıyor esp falan sorunsuz ancak aim çalışmıyor aim kısmında herşeyi değiştirdim smooth denilen şeyi x6 veya off konumuna getirdim farklı tuş falan atadım ama yinede çalışmadı adamın dibine kadar gelip basıyorum bişey değişmiyor neden olabilir sanırım oto ateş falan yok ama düşmana odaklama falanda yapmıyor

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hile bende de aynı sorunu veriyor.bütün yöntemleri denedim.hile çalışıyor esp çalışmıyor.herşey on off denedim.çözümü bulan varsa yardım etsin.

hile windows 10 a uyumulu değil galiba,en son bu kanıya vardım.acil çözüm lütfen

Evdeki Bilgisayarımda Windows 10 Yüklü Gayette Güzel Çalışıyor Hile. İşyerimdeki Bilgisayarsa Windows7 Yüklü Bir Türlü Çalıştıramadım. Kurmadığım Denemediğim Şey Kalmadı En Sonunda Vazgeçtim İşyerinde Pubg Oynamaktan :))

Üye
7 HİZMET YILI
İyi akşamlar arkadaşlar. Bende windows 10 yüklü devamlı açıp kullanıyordum. Sıkıntı yoktu.
Dün windowsu tekrar silip kurdukdan sonra açmıyor. Daha doğrusu açıp hemen kapanıyor.
Defender i devre dışı bıraktım, gene olmadı hala virüs olarak görüyor.
ÇÖZÜM LÜTFEN.

Üye
7 HİZMET YILI
hanı hıleyı rar dan cıkartıyorsunya orda log metın dosyası var onu sıldım 1 tur normal oyun attım bı deneyım dedım acıldı sadece radar adamları gosterıyor suan esp ler calısmıyor

Evdeki Bilgisayarımda Windows 10 Yüklü Gayette Güzel Çalışıyor Hile. İşyerimdeki Bilgisayarsa Windows7 Yüklü Bir Türlü Çalıştıramadım. Kurmadığım Denemediğim Şey Kalmadı En Sonunda Vazgeçtim İşyerinde Pubg Oynamaktan :))
bende aynı ısyerınde pc de de denemekten sıkıldım eve geldım hıleyı cıkartıgım klasorde log metın dosyası vardı onu sıldım 1 tur normal gırdım sonra hıleyı bı deneyım dedım sadecce radar uzurrınde adamları kac metrede oldugunu gosterıyor bırde hıle betada oldugu ıcın problemler var

Üye
7 HİZMET YILI
Even though I increased sensitivity, and turning off the aimbot, close shots at the crosshairs gets rocking a lot, how do I get that?

Üye
7 HİZMET YILI
i dont know why before 3 hours it was working (ESP) but now at the moment not working only radar show but there is no ennemies shown on it even if i pressed F6
please could you make it stable ?
@LeftSpace

Üye
7 HİZMET YILI
eski hile sorunsuz çalışıyordu fakat bu sürümde
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu ekranı geçememekteyim, sorunun çözümünü bilen yada fikri olan yazabilir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...