olmadı bende kral yardım edebilirmisinElinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.![]()
olmadı bende kral yardım edebilirmisinElinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.![]()
Pc reset at tekrar denearkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum lakin bugun hileyi encejte edıyorum ayarlar menu fln hepsı acık ama esp calısmıyor f6 yapyıorm yok yıne calısmıyor esp fln yok
arkadaşlar lütfen yardım edın hıle bende sorunsuz acılıyor menu gelıyor ama esp ler calısmıyor
Post automatically merged:
çözdüm log dosyasını metın dosyasını sılın calısıyor
Nerden siliyoruz ?arkadaşlar lütfen yardım edın hıle bende sorunsuz acılıyor menu gelıyor ama esp ler calısmıyor
çözdüm log dosyasını metın dosyasını sılın calısıyor
arkadaşlar hile bende de aynı sorunu veriyor.bütün yöntemleri denedim.hile çalışıyor esp çalışmıyor.herşey on off denedim.çözümü bulan varsa yardım etsin.
hile windows 10 a uyumulu değil galiba,en son bu kanıya vardım.acil çözüm lütfen
hanı hıleyı rar dan cıkartıyorsunya orda log metın dosyası var onu sıldım 1 tur normal oyun attım bı deneyım dedım acıldı sadece radar adamları gosterıyor suan esp ler calısmıyorNerden siliyoruz ?
bende aynı ısyerınde pc de de denemekten sıkıldım eve geldım hıleyı cıkartıgım klasorde log metın dosyası vardı onu sıldım 1 tur normal gırdım sonra hıleyı bı deneyım dedım sadecce radar uzurrınde adamları kac metrede oldugunu gosterıyor bırde hıle betada oldugu ıcın problemler varEvdeki Bilgisayarımda Windows 10 Yüklü Gayette Güzel Çalışıyor Hile. İşyerimdeki Bilgisayarsa Windows7 Yüklü Bir Türlü Çalıştıramadım. Kurmadığım Denemediğim Şey Kalmadı En Sonunda Vazgeçtim İşyerinde Pubg Oynamaktan)
merhaba tak hile calısıyor gıbı yapıyor kendini kapıyor cozumu nedir