Melser Framevork 4.6.1 Yüklersen sorun düzeliyor
dostum benım dun calısan hıle bu hıleye gelen som guncellemeden sonra çalışmıyor acıolıyor fakat esp calısmıor framevork yuklu tw verrsem yardımcı olurmusun bana
Melser Framevork 4.6.1 Yüklersen sorun düzeliyor
Hata alan arkadaşlar windows defender smartscreen antivirüs programları kapatıp denesin hileyi kötülemesin hile baya iyi çalışıyor güncelleme güzel elinize sağlık.![]()
i don`t see@HHVietnam also check your temp file, can you see this dll : "Fasm.NET.dll"
Aim bot ayarlarında int ye getir başka bir şey yapmaBEYLER BAYANLAR BU AİMBOT AYARLARI EN İYİSİ NASIL OLMALI BI TURLU AYARLAYAMADIM EĞİTİMDE İYİ OLAN OYUNDA KOTU OLUYO ANLAMADIM
i have the same problem browhen i log it it's not working inside game i did everything but it's not work now why i can sent screen shot when i log program it's give me all and i keep click f6 but not show any inside game
Resim atsana ?bilgisayarımda 8 gb ram var bunun 6 gb'ı hile kullanıyor bu nasıl oluyor neden bu kadar fazla kullanıyor
okay thank you much love <3Press f6 and play for like 10 mins it will work automatically
you sure it worked?Press f6 and play for like 10 mins it will work automatically