Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hata alan arkadaşlar windows defender smartscreen antivirüs programları kapatıp denesin hileyi kötülemesin hile baya iyi çalışıyor güncelleme güzel elinize sağlık. :200iq:

Üye
7 HİZMET YILI
bilgisayarımda 8 gb ram var bunun 6 gb'ı hile kullanıyor bu nasıl oluyor neden bu kadar fazla kullanıyor

Üye
7 HİZMET YILI
Bunu indiremedim. Nasıl indircem yardımcı olcak varmı

Üye
8 HİZMET YILI
aimbot not working well for me, it lock at enemy but when I shoot none of my bullets hits enemy

Üye
7 HİZMET YILI
hile açılıyor ama adamları göstermiyor hiç bir özellik aktif değil yardımcı olabilirmisiniz

Üye
7 HİZMET YILI
when i log it it's not working inside game i did everything but it's not work now why i can sent screen shot when i log program it's give me all and i keep click f6 but not show any inside game

Üye
7 HİZMET YILI
Oldum olası şu sorunu çözemedin plugin is yükleme yerinde yeşil yazılar var sadece başka birşey olduğu yok .

Üye
7 HİZMET YILI
meerhaba . güncellemeden sonra hile çalıştırdım her zaman ki gibi yalnız uygulama kayboldu ve hile kapandı dosya içerisinde de kayboldu çözümü var mı bunun

Üye
7 HİZMET YILI
Bende 10 dk öncesine kadar sıkıntı yoktu. Sonra çalışmamaya başladı , f6 bastım driver güncelledim falan yok.

Edit : Halletim sorunu , iyi çalışmalar

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
"It seems you used another hack which is using processhacker driver, so we are using it too. Thats why you can not use our hack. You need to delete their driver first. "

I used radar only cheat before, and now I still not working to use R2.4.
After read these comment I want to try it, anyone can give steps to delete "their driver first" ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...