Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ben aimbotsuz asla oynamam çünkü artık herkezde aimbot var adamların yerini görmek yetmiyor çünki adamda aimbot açık ise senden yine üstün oluyor

Üye
8 HİZMET YILI
ben aimbotsuz asla oynamam çünkü artık herkezde var adamların yerini görmek yetmiyor çünki adamda aimbot açık ise senden yine üstün oluyor
even if you use the cheats (esp+aimbot) if you are a noob you will get killed instantly bcs u r against pro's or hackers too so you have to be at least good if not great player too when using this cheat or any other cheat .....have fun

Üye
8 HİZMET YILI
Yeni gelen mh hilesini çalıştırdım ve bir kaç gün sonra ban yedim
Post automatically merged:

Kurucular rica etsem ban yeme riskini söyler misiniz?

Üye
8 HİZMET YILI
there is always a risk of getting a ban sooner or later when using cheats (nothing is 100% safe ) good luck
just try to play like a good player and not go full tank on other players it will take longer to get a ban just play carefully and don't go to kill someone who's hiding in an impossible places and kill him it will be very obvious that u are a hacker and u will be reported many times and eventually u will get banned my friend

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
aimbot ile oynarsan ban riski çok yüksek neden diye soracak olursan birçok kişi senin hile olduğunu anlar ve reportu basar

Üye
8 HİZMET YILI
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bacak ve vücuttan nasıl öldüreceğim öyle bir ayar yokki varsa nerde

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
bacak ve vücuttan nasıl öldüreceğim no settings
set the Y position to low it will change the position of the aim-lock when u decrease it or increase it
if u don't know how then just turn off the aim-bot after u knock the enemy down or just turn off the aim-lock on knocked enemies and finish them with your own without aim-bot

Üye
7 HİZMET YILI
yes sure especially if ur K/D is too high and always killing with headshots ....try to kill in legs and body and try to get killed too don't be always a winner

it's working my friend
when I click on my Q I have just receive the white circle of the camera is not moving

Üye
8 HİZMET YILI
change the tencent emulator graphic settings to directx+

don't use smart mode

the hack works better with Directx then openGL

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
@nader11ndeu @CauS @LeftSpace ban yiyenlerin cogusu su an vnhaxtan ban yiyor mhde hiç bir problem yok. ayrıca aimbotun her vurusu kafaya gelmiyor diyenler. aimbot tarayarak kullanılmaz.biraz legit oynamayı ögrenin. son güncellemede hile cok iyi olmus. birde bot/player muhabbeti eklendimi süper. mh ilk 10a gırdım teşekkürler MH <3
cia.png

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar aim bot açık olmadığı halde van yiyen varmı

Reis herkes ban yemiş ben aimbot kullanıyorum 2aydır sadece sizin hileyi kullandım ban yedim bugün
Aynen bende öyle 2 3 aydir kullanıyorum hileyi aim botuda 1 aydir kullaniyorum ama bugün ban yedim farkli hile kesinlikle açmadım

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Aynen bende öyle 2 3 aydir kullanıyorum hileyi aim botuda 1 aydir kullaniyorum ama bugün ban yedim farkli hile kesinlikle açmadım
ee tamam 1 aydır kullanmışsın bu aimbotun detect olduğunu söylemez reporttan ban yediğinin göstergesi işte. Report yersen adminler senin hesabı incelerse ne yapalım istiyorsun sunucuyu hackleyip banını mı kaldıralım ?

Merhaba arkadaşlar ben mh ye çok güveniyordum hatta 1 aydan fazla kullanıyordum ama uzun zamandır aim olmadıgı için vede ban yememek için kullanmıyordum guest hesabıyla denemek istedim ilk oyunu kazandım oyun bitince ban yedim tabiki hala kullanıyorum ama aim açmadan sizde açmayin tavsiye etmiyorum bu arada harbiden efsane bir hile olmuş elinize sağlık aim açmak yinede sizin bileceginiz bir şey tabiki saygılar.
Hangi aim modunu kullandın, INT mi EXT mi

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ee tamam 1 aydır kullanmışsın bu aimbotun detect olduğunu söylemez reporttan ban yediğinin göstergesi işte. Report yersen adminler senin hesabı incelerse ne yapalım istiyorsun sunucuyu hackleyip banını mı kaldıralım ?

Hangi aim modunu kullandın, INT mi EXT mi
hile cok iyi ban sıkıntısı yaşayanlar oynamayı bilmeyenler genelde. Su Mh birde mouse için sekmeme tarzı yani %30 recoil satsada alsam hemen. yayıncıların coguna dikkat ederseniz 6x scope ile 200 metreye spray atabiliyorlar. eger mh de böyle bir macro satılıyorsa hemen almak istiyorum.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
fix mi yeni hile? Bu gün oyunu güncelledim TenProtect diye bir şey geldi hile çalışmamaya başladı. LSFlatPM hatası gelmeye başladı. Tavsiyem zorunlu güncelleme gelene kadar oyunu güncellemeyin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...