Kardes bana bi yardim edebilirmisinee tamam 1 aydır kullanmışsın bu aimbotun detect olduğunu söylemez reporttan ban yediğinin göstergesi işte. Report yersen adminler senin hesabı incelerse ne yapalım istiyorsun sunucuyu hackleyip banını mı kaldıralım ?
Post automatically merged:
Hangi aim modunu kullandın, INT mi EXT mi
Peki Guest hesapta sadece aimmi kullandın yoksa espde varmıydıaylardır kullandım. son yorumlara bakmak icin konuya girdim. herkes hile ban atiyor yazmis. asil hesapla girmedim guest actim girdim. iyiki oyle yaptim. 6 aydir hileli oynayan ben ayni ayarlarla ilk banimi yedim. ama guest hesap isaya sukur.
int hocamee tamam 1 aydır kullanmışsın bu aimbotun detect olduğunu söylemez reporttan ban yediğinin göstergesi işte. Report yersen adminler senin hesabı incelerse ne yapalım istiyorsun sunucuyu hackleyip banını mı kaldıralım ?
Hangi aim modunu kullandın, INT mi EXT mi
bir sonraki güncellemede eklenicek.işte herzaman beklediğim özellik hareket halindeki koşan adamı araç süren adamı vurabiliyor diğer hilelerde böyle bir özelliklik yok süpersiniz mh
ancak aim int modunda sadece kafaya kitleniyor y axis 4-5 yaptım boyuna yada vücuda kitlenmiyor sadece kafaya atıyor
bot/player modu eklense var ya hile dahada efsane olur. şimdiden teşekkürlerbir sonraki güncellemede eklenicek.
her sey acik her zamanki gibi aim esp felan. ama denemelik twitter hesabi ile giris yaptim az once. tak tak herkesi indirdim. yani hile oldugum o kadar barizdi ama bu sefer ban yemedim.Peki Guest hesapta sadece aimmi kullandın yoksa espde varmıydı
Şuan ban yıyen varmı Son 1 saatte