Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile açmadığım accountumla hileden ban yedim 1 haftadır 2 hile üst üste açıyorum ban yok ne garip bi sistemi var

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile
hatayı alıyorum çözüm varmıdır

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Adsız.jpg

hala çalışıyor ama ne demek anlamadım :thonkie: LeftSpace

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar az önce yorumları okuduktan sonra guest hesabı açıp kendi ayarlarım ile 3 maç attım ve attığım maçlarda birinci olup 15-20 arası adam vurdum ve ban yemedim. Hileyi kullanırken bazı ayarlarınızı düzgün yapmanız ve oyunda ise aimbot'u leftmouse ayarlamamanız hemen ban yemenizi önleyecektir ve ateş ederken taramayın tek tek atın zaten kafadan vuruyorsunuz direk. Taramak istediğinizde x2 dürbün yada lazer kullanın o zaman sıkıntı olmuyor 3x ve sonrası için 3 4 6 8 x kullanmanız gerekiyor ben sizlere daha önce hassasiyet ayarlarımı vermiştim şimdi tekrar veriyorum Aim titreyenler yada kafaya nişan almıyanlar tarzında yorum geldiği için.

kamera hassasiyetim ve ateş etme hassasiyetim aşağıdaki gibi ;
Lazer holo: 5
3x : 4
6x : 3
2 x : 4
4 x : 2
8 x : 2

En iyi Aimbot ayarları;

Aimbot :Int
Draw Lock : ON
Draw Fov : ON
Smooth : OFF
Fov: 60
Predict : OFF
Y Axis : OFF
Aim Key : Mouse-RightButton

Hile sorunsuz çalışıyor. Hilesi açılmayan arkadaşlar ;

Bilgisayarım'a sağ tıklayın Özellikler>Gelişmiş sistem ayarları>>Gelişmiş>Performans>Ayarlar, kısmındaki yeri "En iyi görünüm için ayarla" olarak düzeltsin.

Pubg mobile hack ana sayfasında hatalar ve çözümleri var orayıda mutlaka okuyun. Başka hile kullandıktan sonra bu hileyi açamaz iseniz emülatöre girip önbelleği temizle diyin. Size bir tavsiye %100 test ettiğim için söylüyorum başka hilelerdeki recoil yani sekmeme özelliği direk yakalanıyor ve ban atıyor sistem otomatik 10 yıl hesaplarınıza yazık olur. Kesinlikle ama kesinlikle kullanmayın. Ayrıca çoğu arkadaş hile detect yada fix yemiş yazmış tekrar söylüyorum hilenin fix yemesi için oyuna güncelleme gelmesi ve o güncellemeleri indirmemiz gerekiyor . Herkesin söylediği bilgisiz şeylere inanmayın arkadaşlar burdaki yöneticiler bizlere ücretsiz hizmet vermeye çalışıyor sonuçta hatalar olacak , yeri gelecek hile çalışmayacak ama adamlar bir şekilde yine yolunu buluyorlar sabırla beklememiz gerekiyor.

Herkesi sabırlı olmaya davet ediyorum sorun yaşayan arkadaşlar sorunlarını düzgün bir şekilde anlatırsa yardımcı olmaya çalışırım.

İyi oyunlar!

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunu hilesiz kullandığımda çok az takılmalar kasmalar oluyor ama hileyle birlikte oynadığımda aşırı kasma oluyor. Paraşütten indiğimde evler falan daha belirginleşmiyor bile bi de anlık 10 saniye pcden cızzz diye ses geliyor takılı kalıyor o arada öldürüyolar beni acaba sistemim mi zayıf
NnMBgY.png

Üye
7 HİZMET YILI
Bu hile bende çalışmıyor bilgisayarda güvenlik duvarı ve diğer virüs koruma programlarının hepsi devre dışı yönetici olarak çalıştır diyorum bekliyor sonra hiç birşey gelmiyor yardım lütfen

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bu hile bende çalışmıyor bilgisayarda güvenlik duvarı ve diğer virüs koruma programlarının hepsi devre dışı yönetici olarak çalıştır diyorum bekliyor sonra hiç birşey gelmiyor yardım lütfen
i have work fine trick no problem use mind :brainfree: may be then work for you

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
siyah ekran hatasını nasıl halledebiliriz çok uğraştım ama çözümünü bulamadım :fastthink:
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
SİYAH EKRANDA RESİMDE OLDUĞU GİBİ KALIYOR OYUN SİYAH EKRAN OLUYOR AMA HİLE ÇALISIYOR
Windows 7 Kullanıyorsan eğer Aero özelliğini açmalısın

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i have work fine 6/5/2019 today see :kaybear:
sdwe.PNG

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
arabaların ve itemlerin nerdeyse hiçbirini düzgün göstermiyor 3. seviye itemler önemli şeyler bunları göstermesi gerekirdi test ettim yanıma 8x dürbün ve araba var göstermiyor bozuk bunu düzeltmenizi rica ediyorum ayrıca sadece istediğim itemleri göstersin öyle her itemi görceksem açmamın anlamı kalmıyor görmek istediğim itemleri işaretleme eklerseniz seviniriz

Üye
7 HİZMET YILI
Hile açılıyor ancak hiçbirşey çalışmıyor. Ne esp ne aimbot. Haritada yerlerini görsem yeter bana. onu da göremiyorum.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
dikkat hile ban attırıyor.. dün 58 lwl hesabım ban yedi. bugun 3. elde quest hesap ban yedi. dword'dan başka hiç bir hile kullanmadım açık değil.. çok uzun zamandır dword kullanıyordum herşey fullde hemde. ne olduysa dün oldu..

Hile ban falan attırmıyor. Git twitter hesabı aç. Çarın ban yedi diye höoö bön öttöröyör yaftası yapıltıramazsın. Ne sanıyorsun adamların içinden geçip o hesabın sağ kalacağını mı ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile ban falan attırmıyor. Git twitter hesabı aç. Çarın ban yedi diye höoö bön öttöröyör yaftası yapıltıramazsın. Ne sanıyorsun adamların içinden geçip o hesabın sağ kalacağını mı ?
Hile çok güzel olmuş 2 haftadır kullanıyorum ban felan yemedim.. boş konuşanları takmayın elinize sağlık

Üye
7 HİZMET YILI
Guys help, I have read the post and all, but my cheat does not work, it shows the radar and menu but ESP and AIMBOT are not working. Please help :D was working fine just this morning .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...