Seçkin Üye
Hile açmadığım accountumla hileden ban yedim 1 haftadır 2 hile üst üste açıyorum ban yok ne garip bi sistemi var
ben guest hesapla aim acik oynadim ban yedim. sonra twitter hesabiyla giris yaptim abartarak aimle oynadim bu sefer ban yemedim ama. reportluyor olabilirler.Aim açarsan ban yiyorsun guest hesabından test edebilirsin
i have work fine trick no problem use mindBu hile bende çalışmıyor bilgisayarda güvenlik duvarı ve diğer virüs koruma programlarının hepsi devre dışı yönetici olarak çalıştır diyorum bekliyor sonra hiç birşey gelmiyor yardım lütfen
Windows 7 Kullanıyorsan eğer Aero özelliğini açmalısınsiyah ekran hatasını nasıl halledebiliriz çok uğraştım ama çözümünü bulamadım
Post automatically merged:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSİYAH EKRANDA RESİMDE OLDUĞU GİBİ KALIYOR OYUN SİYAH EKRAN OLUYOR AMA HİLE ÇALISIYOR
dikkat hile ban attırıyor.. dün 58 lwl hesabım ban yedi. bugun 3. elde quest hesap ban yedi. dword'dan başka hiç bir hile kullanmadım açık değil.. çok uzun zamandır dword kullanıyordum herşey fullde hemde. ne olduysa dün oldu..
Hile çok güzel olmuş 2 haftadır kullanıyorum ban felan yemedim.. boş konuşanları takmayın elinize sağlıkHile ban falan attırmıyor. Git twitter hesabı aç. Çarın ban yedi diye höoö bön öttöröyör yaftası yapıltıramazsın. Ne sanıyorsun adamların içinden geçip o hesabın sağ kalacağını mı ?
Biri bana popçu mobil indirme linkini gösterebilir mi acabamenüde işlem yapamıyorum seceneklerı nasıl açıyoruz