Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkdaslar hıleyı acmadan once 40 50 fps alıyorum hıle acınca fps 20 kadar dusuyor ve kasıyor sebebı nedır acaba bundan kurtulma sansımız varmı yoksa hıle den dolayı mecburen bu kasmaya katlanmak zorundamıyız

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
no recoil süpermiş ya vn hax taki gibi ban yedirmiyo iyi iş çıkarmışsınız mh tebrikler

Üye
8 HİZMET YILI
asırı kasma sorunu var onceden bu sorun yoktu nedenı ne olabılır.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
eski aim hada iyiydi int olanı ext nin diğer hilelerdekinden farkı yok lütfen int aim geri gelsin adam vuramaz oldum eski aim gittiğinden beri

Üye
7 HİZMET YILI
Hello Guys you know why my MH dont work i switch off the antivirus i delete all on %temp% and i download again the mh i install again the drivers i do everything but that's work i have windows 10 could help my someone?

Üye
8 HİZMET YILI
Calismiyor malesef. Ilk 1 gun 2-3 mac icin calisti artik ne yapsam calismiyor. bi caresini bilen varmi?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam bu aimbotu felan kağatmak ıstıyorum sadecea adamların nerde oldugunu gormek ıstıyorum nasıl yapıcam

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
hileyle oynayabileceğim takım arkadaşları istiyorum oyun adım xDarkDodoOo ekleyin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
adamlar duvarın arkasındayken ateş edip vurabiliyor nasıl bir hiledir bu çok acayip binanın 2. katındaydım 4 kişi uçan arabayla geldiler sonra araçtan indiler adamı görmedim bile 2. katta saklanırken durup dururken öldüm yanıma hiç kimse gelmedi bile alt kattan sıkmışlar bana hiç gelmediler yani üst kata bide yüksek zıplama hileleride vardı

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hileyi resmen cöpe cevırdınız egım tutmuyo hıcbır ıse yaramıyo bır oncekı 10 numaraydı

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
bir önceki aim de uzaktan koşan adam ve araç süren adamı bile çok rahat vuruyordum şimdikinde sıkıyom sıkıyom mermiler isabet etmiyo ve aim tam hedefe kitlenemiyo ateş ederken sallanmalar oluyo yok yani hiç olmamış alışamadım buna ötekinin yerini hiç tutmadı ve tutmayacakta kusura bakmayın bunları söylemem gerekliydi inşallah geri getirirsiniz İNT aimi

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
beyler aimbot ext yazıyor nasıl kullanıcam hangi tuş bi anlamadım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...