Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkdaslar hıleyı acmadan once 40 50 fps alıyorum hıle acınca fps 20 kadar dusuyor ve kasıyor sebebı nedır acaba bundan kurtulma sansımız varmı yoksa hıle den dolayı mecburen bu kasmaya katlanmak zorundamıyız
Hello Guys you know why my MH dont work i switch off the antivirus i delete all on %temp% and i download again the mh i install again the drivers i do everything but that's work i have windows 10 could help my someone?
adamlar duvarın arkasındayken ateş edip vurabiliyor nasıl bir hiledir bu çok acayip binanın 2. katındaydım 4 kişi uçan arabayla geldiler sonra araçtan indiler adamı görmedim bile 2. katta saklanırken durup dururken öldüm yanıma hiç kimse gelmedi bile alt kattan sıkmışlar bana hiç gelmediler yani üst kata bide yüksek zıplama hileleride vardı
bir önceki aim de uzaktan koşan adam ve araç süren adamı bile çok rahat vuruyordum şimdikinde sıkıyom sıkıyom mermiler isabet etmiyo ve aim tam hedefe kitlenemiyo ateş ederken sallanmalar oluyo yok yani hiç olmamış alışamadım buna ötekinin yerini hiç tutmadı ve tutmayacakta kusura bakmayın bunları söylemem gerekliydi inşallah geri getirirsiniz İNT aimi
sırf ban riski var diye 10 numara aimi kaldırdınız diğer bütün hilelerin aiminden üstün özellikteydi hile şuan mahfolmuş durumda çünkü ext aim hiçbir işe yaramıyor bile bukadar insan eski aimi geri istiyorken siz hala geri getirmemekte ısrarla inat ediyorsunuz neticede kullanma sorumluluğu bize ait ban yersek gıkımızı bile çıkarmayız sizi kötülemek gibi bir niyetim yok sakın yanlış anlamayın bu sadece bir ricadır istektir eski aimi geri getirip getirmemek size kalmıştır saygılar