Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sadece wall kullanıyordum ban yedim diyen arkadaş belli etmiş demek ki reporttan ban yemiş. Hile safe.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
:d kardeş ben oyuna girince ban yedi yani daha doğrusu ben hiç bişey acmadım sadece cara girdim okadar

Post automatically merged:

beyler hileyi kore versiyonunda deneyen oldumu direk guest hesap yine ban yedi otomatik

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
can somone plz answer , is the app stopped working ?

Üye
7 HİZMET YILI
hesap uçaktan iner inmez ban yedi.Sıfır hesap açtım oda ilk maçtan ban yedi.hile fixlendi sanırım .Asıl hesabıma hilesiz girmeye korkuyorum şuan oda ip den ban yermi acaba

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hesap uçaktan iner inmez ban yedi.Sıfır hesap açtım oda ilk maçtan ban yedi.hile fixlendi sanırım .Asıl hesabıma hilesiz girmeye korkuyorum şuan oda ip den ban yermi acaba
aynen üstat ben girer girmez ban atıyor maclamı alakalı yoksa ipmi deiştircez bilen varmı kore oynucam yoksa

Üye
7 HİZMET YILI
:D kardeş ben oyuna girince ban yedi yani daha doğrusu ben hiç bişey acmadım sadece cara girdim okadar

BEYLER HİLEYİ KORE VERSİYONUNDA DENEYEN OLDUMU DİREK GUEST HESAP YİNE BAN YEDİ OTOMATİK
Aynı şekilde oyuna girdim, lobideyken hileyi açtım, anında ban yedi as hesap. Hile detect oldu sanırım.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Beyler gerçekten ban atıyormu valla daha yeni kask deseni çıkardım banlanmasını istemiyorum kurucu bi cevap versen abicim yaaa

Üye
9 HİZMET YILI
hile açmayın ban veriyor bana 40 seviyelik hesabıma ban attı

Demek ki hileden ban yemiyorsun. Git bilgisayarına format at. Artık hangi çinli hileyi kullandıysan içnie etmiş bilgisayarın. Hile sapa sağlam, ban falan da yok.
alaksı yok ben sadece bunu kulklandım 40 seviyelik hesabıma ban atıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...