Seçkin Üye
mac adresini değiştir.az önce denemek için bi guest hesap açtım hileyide açtım uçakdan atladım yere iner inmez ban yedim..oyunu silip gerimi yüklesembişey oldu oyuna
mac adresini değiştir.az önce denemek için bi guest hesap açtım hileyide açtım uçakdan atladım yere iner inmez ban yedim..oyunu silip gerimi yüklesembişey oldu oyuna
Tamam sağol deniyicem sende işe yaradımı ?mac adresini değiştir.
aynen üstat ben girer girmez ban atıyor maclamı alakalı yoksa ipmi deiştircez bilen varmı kore oynucam yoksahesap uçaktan iner inmez ban yedi.Sıfır hesap açtım oda ilk maçtan ban yedi.hile fixlendi sanırım .Asıl hesabıma hilesiz girmeye korkuyorum şuan oda ip den ban yermi acaba
Aynı şekilde oyuna girdim, lobideyken hileyi açtım, anında ban yedi as hesap. Hile detect oldu sanırım.kardeş ben oyuna girince ban yedi yani daha doğrusu ben hiç bişey acmadım sadece cara girdim okadar
Post automatically merged:
BEYLER HİLEYİ KORE VERSİYONUNDA DENEYEN OLDUMU DİREK GUEST HESAP YİNE BAN YEDİ OTOMATİK
şuanda sıfır hesap actım lobideyim tespit edildi deyip ban yior direk onuda anlamadım hilede kapalıAynı şekilde oyuna girdim, lobideyken hileyi açtım, anında ban yedi as hesap. Hile detect oldu sanırım.
Önbelleği temizle, temp klasöründekileri sil, auto ban atmıyor yeni hesabaşuanda sıfır hesap actım lobideyim tespit edildi deyip ban yior direk onuda anlamadım hilede kapalı![]()
Oyunu açınca sağ yukardaki 3 çizgiye bas, önbelleği temizle de.Önbelleği temizle, temp klasöründekileri sil, auto ban atmıyor yeni hesaba
kurucuya bakma sen kardesım.100 lerce kişi ban yemesine rağman hala ban attığını kabul etmıyor nedenseBeyler gerçekten ban atıyormu valla daha yeni kask deseni çıkardım banlanmasını istemiyorum kurucu bi cevap versen abicim yaaa
atmamı kardeş şuanda quest hesap actım yine attı ip deiştirecem bu seferBeyler gerçekten ban atıyormu valla daha yeni kask deseni çıkardım banlanmasını istemiyorum kurucu bi cevap versen abicim yaaa
Farklı pc de dahil denedim, hile detect olmuş. Sistem otomatik banlıyor.Beyler gerçekten ban atıyormu valla daha yeni kask deseni çıkardım banlanmasını istemiyorum kurucu bi cevap versen abicim yaaa
alaksı yok ben sadece bunu kulklandım 40 seviyelik hesabıma ban atıldıDemek ki hileden ban yemiyorsun. Git bilgisayarına format at. Artık hangi çinli hileyi kullandıysan içnie etmiş bilgisayarın. Hile sapa sağlam, ban falan da yok.