Üye
öyleydikEvet no recoil açıp ban yiyip hileye bok atanları izliyoruz, bunlar int aimbot gelsin isteyen kullanır isteyen kullanmaz diyen tayfa değil miydi ya ?
öyleydikEvet no recoil açıp ban yiyip hileye bok atanları izliyoruz, bunlar int aimbot gelsin isteyen kullanır isteyen kullanmaz diyen tayfa değil miydi ya ?
öyleydikhaklıymışsın hesabımı kurtardım fakat bu hıleyı açmazsam otomatik ban devam edecekmi 10 tane hesaptanda ban yedim orijinal hesapla girmedim daha onu kurtadım ? bizi bir aydınlat teşekkürler
daha denemedim oyunu kaldırdım tekrar yükledim hwid değiştim şimdi hileyi açıcam mısafirden recoyu açmıcam bakalım sonucu burada yazarım 4. as hesabımı kurtardımHilesiz girdiğinde ban atmıyorsa hileyle gir recoil açma gene ban yemezsin.
No-Recoil, Velocity ve Aimbot kullanmadığım, legit oynadığım taç hesabım banlandı.@aytacmeric recoil açtın dimi recoil açmadıysan ban atıyor ?
Bunların hakkı ne biliyormusun tüm özellikleri kaldıracaksın sadece esp bir de tıklanabilir menü ozaman yine böyle ban yiyorum muhabbeti olacak mı@aytacmeric recoil açtın dimi recoil açmadıysan ban atıyor ?
@aytacmeric recoil açtın dimi recoil açmadıysan ban atıyor ?
Video çekte inanalım kardeş.Recoil açmayın bu arada.Kurucu arkadaş şöyle açıklayayım sana oyuna giriyorsun hileyi aktifleştiriyorsun ve oyuna başlamadan veri değişimi diyerek ban atıyor hiçbir şekilde kullanılmadan lobide dahi değilken hileyi aktifleştirdiğinde veri değişimi diyerek 3650 gün atıyor.