Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet no recoil açıp ban yiyip hileye bok atanları izliyoruz, bunlar int aimbot gelsin isteyen kullanır isteyen kullanmaz diyen tayfa değil miydi ya ?
öyleydik :D :D haklıymışsın hesabımı kurtardım fakat bu hıleyı açmazsam otomatik ban devam edecekmi 10 tane hesaptanda ban yedim orijinal hesapla girmedim daha onu kurtadım ? bizi bir aydınlat teşekkürler

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
öyleydik :D:D haklıymışsın hesabımı kurtardım fakat bu hıleyı açmazsam otomatik ban devam edecekmi 10 tane hesaptanda ban yedim orijinal hesapla girmedim daha onu kurtadım ? bizi bir aydınlat teşekkürler
:D Hilesiz girdiğinde ban atmıyorsa hileyle gir recoil açma gene ban yemezsin.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
:D Hilesiz girdiğinde ban atmıyorsa hileyle gir recoil açma gene ban yemezsin.
daha denemedim oyunu kaldırdım tekrar yükledim hwid değiştim şimdi hileyi açıcam mısafirden recoyu açmıcam bakalım sonucu burada yazarım 4. as hesabımı kurtardım :D mutluyum fakat her an sistem bir kazık atabilir gibime geliyor bilmiyorum da :D

Üye
7 HİZMET YILI
metro banearon :(
Post automatically merged:

me banearooooooooonnnnnnnnn lpm

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
an itibari ile ban yedim... adamı görsem bile çogu zaman ateş etmeden etmem genelde an itibari ile 10 yıl ban yedim ınt yerine ext banlanmamıza neden oldu ext te özellik çok sistem anlıyor. ınt sadece kilitlen vur ...

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Sadece wall kullanıp bileğimin hakkıyla adam avlıyorum :D INT recoil CART CURT hiç kullanmadım. Ben yemediysem sizde yemezsiniz ban. Recoil açıp kabak gibi tararsanız smoke içi tabi banlanırsınız XD

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar esp açınca ban yemiyorsunuz rahat rahat oynayın recoil açmayın sakın

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Banlanan arkadaşlar oyuna yeniden başlamadan önce "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
" adlı programı araştırıp kullanın.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
recoil değilde bulleti açarsak ne olur ban yermiyiz acaba niye recoille bullet var farkı ne anlamadım

Üye
8 HİZMET YILI
The cheat has been detected. RIP account 10 years BAN. The latest cheat update is very annoying. Maybe coz of to many option make the cheat detected. Prlease refine the cheat as simple as Before. Been using it for more than 2 season without a ban.

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
ban yedim. oyun için arkadaşlarımı yeni hesabıma nereden bulabilirim ve nasıl eklerim
yeni hesabımda 3 el oynadım ban yemedim sadece (esp yi acsam bir şey olur mu @nader11ndeu)

yeni kurulumu şu şekilde yaptım
tencenti komple sildim modeme reset attım ve yeniden oyunu kurdum bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
The trick has been detected. RIP account 10 years; (
Please update now, how many hundreds of hours of unusable game ...

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@aytacmeric recoil açtın dimi recoil açmadıysan ban atıyor ?

Kurucu arkadaş şöyle açıklayayım sana oyuna giriyorsun hileyi aktifleştiriyorsun ve oyuna başlamadan veri değişimi diyerek ban atıyor hiçbir şekilde kullanılmadan lobide dahi değilken hileyi aktifleştirdiğinde veri değişimi diyerek 3650 gün atıyor.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Kurucu arkadaş şöyle açıklayayım sana oyuna giriyorsun hileyi aktifleştiriyorsun ve oyuna başlamadan veri değişimi diyerek ban atıyor hiçbir şekilde kullanılmadan lobide dahi değilken hileyi aktifleştirdiğinde veri değişimi diyerek 3650 gün atıyor.
Video çekte inanalım kardeş.Recoil açmayın bu arada.

DO NOT USE RECOIL IT IS DETECTED YOU KNOW.. THATS WHY U GUYS GOT BAN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...