Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] [SmartGaga Emulator]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Why your hack is not working in emulator??
Post automatically merged:

I tired to open this hack it is not working in emulator gameloop

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Smartgaga hıle calısmıyor neden acaba

Üye
6 HİZMET YILI
21st (today) new update released or not ? (new memory ui update for pubg mobile gameloop)

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hocam sorun tam olarak bu hile enject oluyor am a gelmiyor bir türlü wh silah yazıları vb

Ekli dosyalar

• Screenshot_71.png
    Screenshot_71.png
    320.4 KB · Görüntüleme: 70
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kurulumu çalıştırırken hata oluştu hatası veriyor smart gaga kuramıyorum yardımm

Üye
6 HİZMET YILI
SmartGaga key ayarlaması:
Ekli dosyayı görüntüle 26410

V tuşu = dürbün
Sağ tık = emülatör mausesini gösterip / gizleme
Mode: Normal 720p. Bu modu seçin, ekran çözünürlüğünüz ne olursa olsun bunda ayarlama yapabilirsiniz. Örnek olarak ben oyunu 1440p de oynuyorum ama 720p yi kendime göre ayarladım.
emilatörde sağ tık ile dürbün açma ayarlayamıyor muyuz yani

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hocam sorun tam olarak bu hile enject oluyor am a gelmiyor bir türlü wh silah yazıları vb
başka bir hile kullanmışsın ve onun servisi ile benim hilenin servisi çakışıyor.

sistemde çalışan processhacker driverini silmen gerekiyor..

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
LeftSpace
Bu emülatörü nasıl kullanıyorsunuz acaba, bende i5 4690, ssdraid 0 var sürekli cpu peek yiyorum, sistem donuyor. Oralama 10sn bir cpu %100 oluyor düşüyor. Bir tek bende mi bunu yapıyor anlamıyorum.

Diğer yandan, memoryi diğer emülatörlerede ya da diğerleri arasında en iyisi hangi emülatörse ona uygun yapsanız en azından ban riski düşerken oynanabilir bir emülator olur?

Üye
6 HİZMET YILI
Şuan iyi emilator smartgaga ve gameloop oyunun kendi emilatoru kasmıyor diye biliyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
smartgaga yı ındırdım ancak ayarlar, play store vs hıcbır uygulamaya gırmıyor beyaz ekran oluyo ,lutfen yardım

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şuan iyi emilator smartgaga ve gameloop oyunun kendi emilatoru kasmıyor diye biliyorum.
Hocam bu emülatör bozuk, adminlerede kaç defa var olan sıkıntılar yazıldı, onlarda biliyor o yüzden cevap vermiyorlar. Ellerinden bu konuda bir şey gelmiyor.Smartgaga=çöp. Emülatörü geliştirenler bırakmış peşini, biz halen niye çalışmıyor diye debeleniyoruz.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hocam bu emülatör bozuk, adminlerede kaç defa var olan sıkıntılar yazıldı, onlarda biliyor o yüzden cevap vermiyorlar. Ellerinden bu konuda bir şey gelmiyor.Smartgaga=çöp. Emülatörü geliştirenler bırakmış peşini, biz halen niye çalışmıyor diye debeleniyoruz.
Tencent'e geçin bence smartgaga desteğini kesti o emülatörden hiç birşey olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@eliada Hilemiz şuanlık sadece SmartGaga ve GameLoop desteklemektedir. Dediğiniz gibi smartgaga da mouse ve klavye ayarlaması imkansız diye bir şey yok. Videoyu izlediyseniz kendim anlattım. Anlatımımın eksik olduğu yerlerde kendiniz araştırarak deneyerek çözümler üretebilirsiniz. Hilenin BlueStacks emülatöründe çalışmamasının nedeni o emülatör için kodlanmamış olmasıdır. İlerleyen zamanlarda belki o emülatöre entegre edilebilir yapana sormak lazım.
merhaba. smartgaga da play store gırmıyor oyunu yukleyemıyorum. internet baglantısı yok dıyor. hıcbır mantıklı çözum bulamadım. varmı sızın bır bılgınız ?
Post automatically merged:

Aga konu başlıklarını okudum emülatörü indirdim fakat internete bağlanmıyor. wi-fi açıyorum ordan da görmüyor.Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
kardeşim çözdünmü bu sorunu bende de aynı problem var

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sitede bir Allah kulu bılmıyormu bu sorunu ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...