Varsa neden paylaşmıyorsun onu anlamadım burda resmi yapımcılar paylaşıyor siz neden bulduğunuzu paylaşmıyorsunuzMERHABALAR GÜNCEL Bİ HİLE VAR SU ANDA KULLANIYORUM AMA BURDAKI CIKANA KADAR
neyi 114 tl ye satiyorlar114tl e satıyorlar oyun hileli dolu güncelleme gelmesine rağmen oyunun tadı tuzu kalmadı
lınklerı paylastım ama admın onayı gelmesı gerekVarsa neden paylaşmıyorsun onu anlamadım burda resmi yapımcılar paylaşıyor siz neden bulduğunuzu paylaşmıyorsunuz
Post automatically merged:
link atsaan bura bizde takılak güncellenene kadarMERHABALAR GÜNCEL Bİ HİLE VAR SU ANDA KULLANIYORUM AMA BURDAKI CIKANA KADAR
114tl e satıyorlar oyun hileli dolu güncelleme gelmesine rağmen oyunun tadı tuzu kalmadı
merhaba ustad bende emulatoru tencentte nasıl gızlerım ?Bu bypass dediğimiz şeyin Hile ile alakası yok emulatorden girdiğini gilzleyip telefondakilerle oynuyorsun
Aimbot aylık 114tl esp VS. Hepsi varneyi 114 tl ye satiyorlar
As rütbeyim KD 4.25 2 sefer arablar denk geldi konteyner içindeyim birin de de evin duvarını siper aldım ne fayda wallhack le tecavüz etti resmen bizeCidden bu araplarda para var adamlar aylık verip hile alıyolar.Tadı tuzu kalmıyor reportlasak noluyor hesabı kapıyor yenisini açıyor.Çokmu önemli onlar için
Yes, sByte PUBGM VIP shows detected. Is there is any expecte date of update?
just wait the dev have real life tooThe previous hack is not working.. what to do now guys?
kardesim ld player mı calısmıyorAga bi hırsla denedim çalışmıyor![]()
bosuna zamanım gıttı o zma n o boylesı bebelerden ıktım usandımYok emülatör saptandı diyor hala
Bilmiyorum bende çalışmıyor.Sende çalışabilir dene istiyorsanbosuna zamanım gıttı o zma n o boylesı bebelerden ıktım usandım