suan 1. 1 gb ındırıyorum pu g acıcam bklmBilmiyorum bende çalışmıyor.Sende çalışabilir dene istiyorsan
suan 1. 1 gb ındırıyorum pu g acıcam bklmBilmiyorum bende çalışmıyor.Sende çalışabilir dene istiyorsan
just wait the dev have real life too
Emulator Tespit Edildi Almıyor Ve Telefondaki Oyuncuları Bilgisayardan Daha Rahat ÖldürüyorPUBG Mobile Tecent Emulator Varken, Neden LD Player Kullanıyorsun?
Tespit edildi derken?Emulator Tespit Edildi Almıyor Ve Telefondaki Oyuncuları Bilgisayardan Daha Rahat Öldürüyor![]()
Hayır Hile İle Alakası Yok. Tencent i Açtığında ''Emulator Tespit Edildi. Sadece PC Deki Oyuncularla Eşleşebilirsin'' Diyor ya. LDPlayer da Bunu Algılayamıyor Ve Telefondaki Oyuncularla Aynı Yere Atıyor Seni. Sen PC Den Oynadığın İçin Çok Daha Rahat AvlıyorsunTespit edildi derken?
Hiledenmi bahsediyorsun? Bende Hileleri var gayet güzel çalışıyor BAN'da vermiyor? (Tecent Emulator'da)
Yok kardeşim bir sürü platform var açabileceğin, en güzel çalışanı TencentLD Player neki ? ben anlamadım sadece tencent yokmu bunda
Kardeşim ana sayfada sağ tarafta turuncu bir şekilde güncelleniyor yazıyor. O yazı yeşil olduğu zaman güncellenmiş demektir.Hile şuan aktif değil mi bilgisi olan var mı MEMORY'den bahsediyorum,güncel değilse bir bilgi var mı ne zaman güncelleneceğine dair
Sen denedin mi veya deyen varmı ban yemeyelim.Böyle bir videoya rastladım denemek isteyen arkadaşlar yeni hesap açıp deneyebilir.
Onu nasıl yapabiliyoruz hocam_Bu bypass dediğimiz şeyin Hile ile alakası yok emulatorden girdiğini gilzleyip telefondakilerle oynuyorsun