@LmaR Kardeşim selamın aleyküm postunu gördüm, 25 ağustosta Paylaşım yaptığın bir post ve her gün anketi doldurun anketi işaretleyin,bekleyin sabredin odur budur diye söylene söylene üzerinden 2 hafta geçti ver hergün başka bir mazeret ile insanları bekletiyorsun. Ya hileyi çözemedin ban yedin üzerinde çalışıyorsun vs. ya da insanları trolleyip bekletmek hoşuna gidiyor kimsenin günahını alamam fakat insanlar her 30 dakikaya bir senin profiline postuna bakmaya giriyor paylaşacaksın paylaşacaksın diye ama herhangi bir paylaşımda bulunmuyorsun lütfen acilen net bişe söyle. Beklemedeyiz hâlâ.
Sana trolluyorsun hilede sıkıntı var yapıyorsun ediyorsun demedim zaten, kimsenin günahını da alamam dedim zaten yorumumu tam okuduysan sana bi garezim de yok. Şahsen o hileyi zaten bende bekliyorum özel işlerin olabilir herkesin olur ama benim anlatmak istediğim gün hafta tarih verme 1-2 gün demişsin mesela 3 gün oldu demek istediğimi anladın mı kardeşim sana garezim yok laf ettiğim yok. Hileyi zaten bende bekliyorum sadece söylemek istenilen şeyleri söyledim. Her insanın işi olabilir zaten günahını alamamÖncelikle beni bilen biliyor hilede sıkıntı falan da yoq şuanda özel işlerimle uğraşıyorum döndüğümde paylaşacağım kimseyide trolledigim falan yoq zamanında bnde yöneticilerin hilelerini 1 hafta gecikme ile aldığını biliyorum yani bu duruma sen düşersen anlarsın ne demek isteğimi..
pc için oluyomu?
olmuyor ne pubg acıyor nede facebook
parallel space de bi sorun var açmıyor hiç bir dosyayı
vede parallel 64 bit support indirdim ve kuramadım instala basıyorum başarısız diyorpc için derken 2 tane emülatör üzerinden oluyor
video'yu izle ve yap![]()
Tencent emulatör için yaparmsn lazım sekmeme name esp![]()
Tencent veya emülatorde çalışıyormu ?aynı şekilde ıdplayer ve bluestacks'da telefondaki gibi işte![]()
Sekmeme hilesini paylaşır mısın? Ban riski vardır diye paylaş hatta.tencent emülatör için sekmeme var ama ban sorunu varmı onu bilmiyorum fakat şöyle bir şey var mobildeki hileler emülatördeki hilelere karşı gelirse emülatör için pek'de iyi olmaz o yüzden ya bluestacks yada ıdplayer emülatör kullanmanızı tavsiye ederim![]()