Pubg Mobile Emülatör için Premium Hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Herkese selamlar. Öncelikle belirtmem gerekir bu foruma daha bugün katıldım yanlışım olursa kusura bakmayın.

Sormak istediğim konu ise şu ; Çoğu forumda ve burada pubg hilesi var evet ama benim istediğim Premium ve Profesyonel bir hile. Yani ücretsizler gibi abartılı aim botlar falan değilde gayet premium prof. vereceğin ücreti hak eden bir yazılım olması. Acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
o hangisi oluyor ayrıntı verebilir misin ?
Sinki hack uzmanca hazırlanmış bir hiledir zamanın da alıp kullanmıştım ayarlarını istediğin gibi ayarlaya bilirsin magic bulleti esp si aimi hepsi dahildir içine abartıya girmek istersen hızlı paraşüt hızlı araba yükseğe zıplama god wiev'de mevcuttur hilede ve ben bunların hepsini kulandığım halde ilginç bir şekilde ban yememiştim anti-ban özelliği de var ama ban yerim zannediyordum yemedim. Reklam yapıyormuş gibi oldum biraz :D
Post automatically merged:

105 verilmez bi hileye max 50 30
O alacağın 30 50 tl lik hile ile 10 yıllık ban yersin ;)

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bu forumda paralı hile paylaşmazlar.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sinki hack uzmanca hazırlanmış bir hiledir zamanın da alıp kullanmıştım ayarlarını istediğin gibi ayarlaya bilirsin magic bulleti esp si aimi hepsi dahildir içine abartıya girmek istersen hızlı paraşüt hızlı araba yükseğe zıplama god wiev'de mevcuttur hilede ve ben bunların hepsini kulandığım halde ilginç bir şekilde ban yememiştim anti-ban özelliği de var ama ban yerim zannediyordum yemedim. Reklam yapıyormuş gibi oldum biraz :D

O alacağın 30 50 tl lik hile ile 10 yıllık ban yersin ;)
bilgilendirme için çok teşekkür ederim şimdi sitelerini buldum ama biraz karışık geldi çözemedim :D

Bu forumda paralı hile paylaşmazlar.
satış için değil de en azından yönlendirme ya da bilgi verilebilir diye düşündüm

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Prm Hiyle vardır amma ücretli olacagını unutma kardeşm

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Forumda paralı hile bulamazsın ama internette bir sürü dikkat et paranla ban yemeyesin :D

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Money :3
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
of course there is but you must go climbing
until you get enough post

and every trick with it carries its own use or your own risk
regards

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkese selamlar. Öncelikle belirtmem gerekir bu foruma daha bugün katıldım yanlışım olursa kusura bakmayın.

Sormak istediğim konu ise şu ; Çoğu forumda ve burada pubg hilesi var evet ama benim istediğim Premium ve Profesyonel bir hile. Yani ücretsizler gibi abartılı aim botlar falan değilde gayet premium prof. vereceğin ücreti hak eden bir yazılım olması. Acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
benim bildiğim var arkadaşım kullanıyor ve bütün hilelere hakim istersen discord adını paylaşabilirim seninle sana bilgi versin yardımcı olsun hic ban yediğini de görmedim

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Eninde sonunda ban yiceksin parana yazık olur. Forumda kı hilelerin yazılı mı sağlam. Legit ve esp takıldığın sürece ban yememen uzun sürer

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kardeşim yanlış anlama ama para vereceğini burdaki parasız hileyi kullan sadece esp açık oyna dikkat ettikten sonra banlanma riskin düşük olur yani vereceğin paraya yazık bence

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hileye para vereceğine mesajlarını 50 ye tamamla spam olmadan buradaki ücretsiz hileyi kullan esp ile ban yemezsin

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim yanlış anlama ama para vereceğini burdaki parasız hileyi kullan sadece esp açık oyna dikkat ettikten sonra banlanma riskin düşük olur yani vereceğin paraya yazık bence
yani ücretsizler de iş görüyor mu ?

hileye para vereceğine mesajlarını 50 ye tamamla spam olmadan buradaki ücretsiz hileyi kullan esp ile ban yemezsin
esp ne demek tam olarak faydası ve zararı nedir ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yani ücretsizler de iş görüyor mu ?

esp ne demek tam olarak faydası ve zararı nedir ?
ben burdaki hileyle fatihe kaç defa kastım esp wallhack yani adamların yerini görmen yeterli olur aimbot kullanmadığın sürece uzun süre ban riskin olmaz ama paralı yada parasız her hilede ban riski vardır bu riski azaltmak bizim elimizde hırs yapmazsak ban riski azdır yinede sen bilirsin kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
varsa linkini atar mısıız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...