Üye
o hangisi oluyor ayrıntı verebilir misin ?Sinki hack 105 tl'dir kendileri
Sinki hack uzmanca hazırlanmış bir hiledir zamanın da alıp kullanmıştım ayarlarını istediğin gibi ayarlaya bilirsin magic bulleti esp si aimi hepsi dahildir içine abartıya girmek istersen hızlı paraşüt hızlı araba yükseğe zıplama god wiev'de mevcuttur hilede ve ben bunların hepsini kulandığım halde ilginç bir şekilde ban yememiştim anti-ban özelliği de var ama ban yerim zannediyordum yemedim. Reklam yapıyormuş gibi oldum birazo hangisi oluyor ayrıntı verebilir misin ?
O alacağın 30 50 tl lik hile ile 10 yıllık ban yersin105 verilmez bi hileye max 50 30
bilgilendirme için çok teşekkür ederim şimdi sitelerini buldum ama biraz karışık geldi çözemedimSinki hack uzmanca hazırlanmış bir hiledir zamanın da alıp kullanmıştım ayarlarını istediğin gibi ayarlaya bilirsin magic bulleti esp si aimi hepsi dahildir içine abartıya girmek istersen hızlı paraşüt hızlı araba yükseğe zıplama god wiev'de mevcuttur hilede ve ben bunların hepsini kulandığım halde ilginç bir şekilde ban yememiştim anti-ban özelliği de var ama ban yerim zannediyordum yemedim. Reklam yapıyormuş gibi oldum biraz
Post automatically merged:
O alacağın 30 50 tl lik hile ile 10 yıllık ban yersin
satış için değil de en azından yönlendirme ya da bilgi verilebilir diye düşündümBu forumda paralı hile paylaşmazlar.
ücretli olacağını biliyorum eğer hakediyorsa veririmPrm Hiyle vardır amma ücretli olacagını unutma kardeşm
evet bir önceki cevapta söylediler ama ben burada satılıp satılmadıgını sormuyorum var mı yok mu diye soruyorum genel olarakForumda paralı hile bulamazsın ama internette bir sürü dikkat et paranla ban yemeyesin
benim bildiğim var arkadaşım kullanıyor ve bütün hilelere hakim istersen discord adını paylaşabilirim seninle sana bilgi versin yardımcı olsun hic ban yediğini de görmedimHerkese selamlar. Öncelikle belirtmem gerekir bu foruma daha bugün katıldım yanlışım olursa kusura bakmayın.
Sormak istediğim konu ise şu ; Çoğu forumda ve burada pubg hilesi var evet ama benim istediğim Premium ve Profesyonel bir hile. Yani ücretsizler gibi abartılı aim botlar falan değilde gayet premium prof. vereceğin ücreti hak eden bir yazılım olması. Acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
olabilir iletişim kurabilirizbenim bildiğim var arkadaşım kullanıyor ve bütün hilelere hakim istersen discord adını paylaşabilirim seninle sana bilgi versin yardımcı olsun hic ban yediğini de görmedim
premium tercihim olur ama tavsiyenizi es geçmicem teşekkür ederimEninde sonunda ban yiceksin parana yazık olur. Forumda kı hilelerin yazılı mı sağlam. Legit ve esp takıldığın sürece ban yememen uzun sürer
yani ücretsizler de iş görüyor mu ?kardeşim yanlış anlama ama para vereceğini burdaki parasız hileyi kullan sadece esp açık oyna dikkat ettikten sonra banlanma riskin düşük olur yani vereceğin paraya yazık bence
esp ne demek tam olarak faydası ve zararı nedir ?hileye para vereceğine mesajlarını 50 ye tamamla spam olmadan buradaki ücretsiz hileyi kullan esp ile ban yemezsin
ben burdaki hileyle fatihe kaç defa kastım esp wallhack yani adamların yerini görmen yeterli olur aimbot kullanmadığın sürece uzun süre ban riskin olmaz ama paralı yada parasız her hilede ban riski vardır bu riski azaltmak bizim elimizde hırs yapmazsak ban riski azdır yinede sen bilirsin kardeşimyani ücretsizler de iş görüyor mu ?
Post automatically merged:
esp ne demek tam olarak faydası ve zararı nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?