Pubg mobile emülatör mause takılması

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyundayken kasma vs. yaşamıyorum tek sorunum fareyi hızlı çevirince dönmüyor takılıyor önceden böyle bir sorun yoktu ne yapabilirim?
Mouse: Razer DeathAdder V2.

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Driver güncelle bak bakalım düzelir mi yoksa mouse ayarlarından oyun içi hassasiyetle oyna olmazsa emülatör ayarlarına bak bir de pubg mobile ayarlarından fare hassasiyetini düşürmeyi dene çözülmezse emülatörünü güncelle hala olmazsa format at gitsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Driver güncelle bak bakalım düzelir mi yoksa mouse ayarlarından oyun içi hassasiyetle oyna olmazsa emülatör ayarlarına bak bir de pubg mobile ayarlarından fare hassasiyetini düşürmeyi dene çözülmezse emülatörünü güncelle hala olmazsa format at gitsin.
hocam denedim fakat format atmayı gerektiren bi durum yok diye düşünüyorum farklı oyunlarda böyle bi sorun yok

download 32bit gameloop
it already is

Üye
Abi oyun içi raw inputu kapatmayı dene, düzelmezse emülatörün polling rate'ini düşür bakayım. Olmazsa mouse driverını sil yeniden kur. Son çare dpi ayarlarını kurcalayabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Abi oyun içi raw inputu kapatmayı dene, düzelmezse emülatörün polling rate'ini düşür bakayım. Olmazsa mouse driverını sil yeniden kur. Son çare dpi ayarlarını kurcalayabilirsin.
oyun içi raw inputu nerden kapatıyoruz gameloop kullanıyorum ama öyle bi ayar görmedim

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Raw input kapat, olmazsa emülatör polling rate'ini düşür, driverı sil yeniden kur DPI ile oyna, hala takılıyorsa mouse'u değiştir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Raw input kapat, olmazsa emülatör polling rate'ini düşür, driverı sil yeniden kur DPI ile oyna, hala takılıyorsa mouse'u değiştir
hocam emülatör polling rate'ini nerden düşürüyoruz mausenin polling ratesini düşürdüm fakat hala aynı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çözdüm arkadaşlar sorunu klavye kontrollerinden 2k ya aldım ve sorun çözüldü