PUBG Mobile emülatör mouse takılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ctlr tuşuna baştıgında düzelmiyor mu normalde bazen benedede oluyor mouse sapıtıyor sol ctrl yapıp bi mouse oynatıp tekrarl sol ctrl yapınca düzeliyor genelikle

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka mause driverları güncel mi

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar ben forum u kullanmayı bilmiyorum yardıma ihtiyacım var hile de aim çalışmıyor aim yeride bir link var ordan birşey indirdim fakat nasıl kullanılıyor bilmiyorum ayarlıyamadım hiç birşey yardımcı olmak isyeyen arkadaşlar özelden bana yazssınlar çünkü konular nerde bulamıyorum burayı rast gele buldum ve yazdım şimdiden teşekkürler

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kontrolleri sıfırlarsan düzelir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
silip tekrar yüklemeyi denedin mi. %appdata% da dahil.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tuşları resetle tekrar ayarla dostum . bi de hangi emilatörü kullanıyorsun.

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
pc android emilatör ile denesene

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de var. herşeyi denedim düzelmedi. emulatörü bile silip kurdum yine düzelmedi.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
arkadaşlar oyunda güncellemeden sonra kapı filan açınca mous takılıyor ve çok can sıkıcı çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi
Ayarlardan "Kapıları otomatik aç" ayarını açarsanız düzeliyor. Güncelleme sonrası aynı durum bende de oluyordu, özellikle kulübe ve küçük binalara ilk girişte fare kontrolü gidiyordu, ctrl ile geri geliyordu. Kapıları otomatik aç ayarını açtım, bu şekilde fare kontrolü gitmemeye başladı. Oyun içerisinde çok iyi olmuyor kapıların otomatik açılması ama yine de fare kontrolünün gitmesinden daha iyi.

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Ayarlardan "Kapıları otomatik aç" ayarını açarsanız düzeliyor. Güncelleme sonrası aynı durum bende de oluyordu, özellikle kulübe ve küçük binalara ilk girişte fare kontrolü gidiyordu, ctrl ile geri geliyordu. Kapıları otomatik aç ayarını açtım, bu şekilde fare kontrolü gitmemeye başladı. Oyun içerisinde çok iyi olmuyor kapıların otomatik açılması ama yine de fare kontrolünün gitmesinden daha iyi.
hocam zaten o ayar açık sorun o değil kendimiz açarsak takılıyor bazan araça binerken yada toplama yaparkende sorun çıkarabiliyor.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam zaten o ayar açık sorun o değil kendimiz açarsak takılıyor bazan araça binerken yada toplama yaparkende sorun çıkarabiliyor.
evet fıght esnasında kapıa yakınken kapı acılmıyor kendımız acınca takılıyor bazeb

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bende sadece binalara girerken oluyordu, kapıları otomatik açmaya başlayınca çözüldü. Loot sırasında ya da arabaya binerken hiç yaşamadım.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
evet, tencent gameloop'u 1 veya 2 gün içinde çok yakında güncelleyecek ve daha sonra düzeltilecek, pubg mobile güncellemelerinden sonra çeşitli hatalar var ve ardından gameloop birkaç gün sonra bir güncelleme alıyor ve sonra her şey düzeliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...