- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
oyun cıcnde yavaşlıyor veya donuyor gta 5 akıcı oynuyorum pung lite akıcı oyunuyorum buna gelınce donma kasma yapıyorbaya farkı oluyor mu performansta çünkü dediğin zahmetli bir iş
oyun cıcnde yavaşlıyor veya donuyor gta 5 akıcı oynuyorum pung lite akıcı oyunuyorum buna gelınce donma kasma yapıyorbaya farkı oluyor mu performansta çünkü dediğin zahmetli bir iş
yarın sensın ayarlarda denıyecegim bakalım nasıl olcak1080p aç ve ekranı 1080-1024 yap gölge kapalı düzgünleştirme kapalı oto grafik kapalı bendekı ayarlar böyle ve benım sıstem senden daha kötü ama orta ayarda akıcı oynuyorum
benımkı de 720p de kasıyor bu arada windows kullanıyorsan çalıştırma seçeneğini direkc plus değil sadece drekc yazanı işaretleyarın sensın ayarlarda denıyecegim bakalım nasıl olcak![]()
faydası oluyor mubenımkı de 720p de kasıyor bu arada windows kullanıyorsan çalıştırma seçeneğini direkc plus değil sadece drekc yazanı işaretle
Evet oluyor dediğim gibi benım sıstemımden iyi sistemin fakat ben senden daha akıcı donmadan ve orta ayarda oynuyorum bu arada işlemci otomatikte kalsın ama rem bölümünü kaç gb remin varsa yarısını işaretlefaydası oluyor mu
simdi bunu denıyecegim indiriyorum bakalım nasıl olucakkardeşim tencent gaming bu en cok kulanılan emilator ve cok başarılı dır
ekran kartınız nedir?oyun cıcnde yavaşlıyor veya donuyor gta 5 akıcı oynuyorum pung lite akıcı oyunuyorum buna gelınce donma kasma yapıyor
gt740 m i5 4 nesil 12 labtopekran kartınız nedir?
onu simdi indir arkdaşların bir kaç tavsiyeside oldu onlarıda denıycem az sonra gun ıcınde hepsınıEmu Emulator deneyebilirsin
onu denedımBlueStacks emülatörü deneyebilirsin.
bende oluyor yarın en iyisi format atayım pc ye oyle denıycem bırdeGameloop en iyisi onu kullan donma vs olmuyor