Onaylı Üye
kanka reportanda olabilirmi ?Dostlar öncelikle merhaba , Pubg mobile de bu sıralar bir sorunu .ok fazla duymaya başladım ve dün gece yaşadım , bu sorun emilatörden giriş yaptıktan sonra mobile ile giriş yapınca ban atma sorunu sistem verisi değiştirme olarak sistem algılıyor 4 senedir hile kullanıyorum aimbot dahil hepsi var fakat hiçbir şekilde ban yemedim hile ile ilgili bir kusur görmedim fakat bu sıkıntı başıma geldi yani emilatörden giriş yaptım oyunumu oynadım sabaha kadar ardından pc yi kapatıp 1 dk bile geçmeden telefondan giriş yaptım fakat girer girmez hemen ban attı diğer mobil ve emilatör birlikte oynayan arkadaşlara duyrulur kesinlikle 30 dk geçmeden emilatörden mobile veya mobilden emilatöre geçiş yapmayın SEVGİLERİMLE <3
Report ile alakası yok rep ile olsa 30 gün yerdim bunu sistem attıkanka reportanda olabilirmi ?
yani bu sorunu çevremde hile kullanmayan 8 kişide son 1 ay içerisinde yaşadım ben sadece varsayımda bulundum kanıtlanabilirliği yok ama sistem hepimize aynı banları attı hile banında tencent kullanıcı anlaşma ihlali diyor fakat veri banında oyun verisi değiştirmekten diyor farklı konular olduğu için diyorum birde müfettiş çavuş 2 idim yani dedektif olmama rağmen yedimDostum ben yanımda kuzenim ile giriyorum bazen direkt mobiel geçiş yapıyorum bir sorun olmadı emin misin böyle bir sorun olduğuna ?
anladım dostum dediğim gibi ben böyel bir şey yaşamaıdm hiç şansa denk gelmiş olaiblirm i full raporlanmışsınızdır vs vsyani bu sorunu çevremde hile kullanmayan 8 kişide son 1 ay içerisinde yaşadım ben sadece varsayımda bulundum kanıtlanabilirliği yok ama sistem hepimize aynı banları attı hile banında tencent kullanıcı anlaşma ihlali diyor fakat veri banında oyun verisi değiştirmekten diyor farklı konular olduğu için diyorum birde müfettiş çavuş 2 idim yani dedektif olmama rağmen yedim
tamamdır kral bilgi için eywDostlar öncelikle merhaba , Pubg mobile de bu sıralar bir sorunu .ok fazla duymaya başladım ve dün gece yaşadım , bu sorun emilatörden giriş yaptıktan sonra mobile ile giriş yapınca ban atma sorunu sistem verisi değiştirme olarak sistem algılıyor 4 senedir hile kullanıyorum aimbot dahil hepsi var fakat hiçbir şekilde ban yemedim hile ile ilgili bir kusur görmedim fakat bu sıkıntı başıma geldi yani emilatörden giriş yaptım oyunumu oynadım sabaha kadar ardından pc yi kapatıp 1 dk bile geçmeden telefondan giriş yaptım fakat girer girmez hemen ban attı diğer mobil ve emilatör birlikte oynayan arkadaşlara duyrulur kesinlikle 30 dk geçmeden emilatörden mobile veya mobilden emilatöre geçiş yapmayın SEVGİLERİMLE <3
eyw kankammmmDostlar öncelikle merhaba , Pubg mobile de bu sıralar bir sorunu .ok fazla duymaya başladım ve dün gece yaşadım , bu sorun emilatörden giriş yaptıktan sonra mobile ile giriş yapınca ban atma sorunu sistem verisi değiştirme olarak sistem algılıyor 4 senedir hile kullanıyorum aimbot dahil hepsi var fakat hiçbir şekilde ban yemedim hile ile ilgili bir kusur görmedim fakat bu sıkıntı başıma geldi yani emilatörden giriş yaptım oyunumu oynadım sabaha kadar ardından pc yi kapatıp 1 dk bile geçmeden telefondan giriş yaptım fakat girer girmez hemen ban attı diğer mobil ve emilatör birlikte oynayan arkadaşlara duyrulur kesinlikle 30 dk geçmeden emilatörden mobile veya mobilden emilatöre geçiş yapmayın SEVGİLERİMLE <3
destek ekibiyle konuştum da vpn programları etki edebilir diyoranladım dostum dediğim gibi ben böyel bir şey yaşamaıdm hiç şansa denk gelmiş olaiblirm i full raporlanmışsınızdır vs vs
yani hocam ben bir anda giriş yaptın ve öğrendiğim kadarıyla vpn programları etkili oluyormuş size tavsiyem emilatörden mobile hemen geçiş yapmayın ve vpn programı kesinlikle kullnamayın iyi oyunlar bol eğlencelerBen eşimle oynuyorum bazen pc bazen mobil şeklinde ama ban yemedim farklı bir durum var sanırım sende . Her şeyi gözden geçirdiğine emin misin ?
3650 gün ban da düzelir misil tekrar yükle düzelir bence
anladım reis eywdestek ekibiyle konuştum da vpn programları etki edebilir diyor
Post automatically merged:
yani hocam ben bir anda giriş yaptın ve öğrendiğim kadarıyla vpn programları etkili oluyormuş size tavsiyem emilatörden mobile hemen geçiş yapmayın ve vpn programı kesinlikle kullnamayın iyi oyunlar bol eğlenceler
kardeşim sana banası yok ne saçma düşünce ben olabilitesini bahsediyorum dikkatli olmak lazım diyorum sende olmuyorsa ne yapıyım ben uyarımı geçiyorum dimi gerisi sana kalmışBence ssana öyle gelmiş bende öyle bişe olmuyor çünkü.
Olmayan bi sorunun uyarısı sencede tuhaf değil mi.Bi tek sana oluyorsa pc ve ya telefonunda bi program etkılıyodur yada vpn felan açılıyodur belkı.kardeşim sana banası yok ne saçma düşünce ben olabilitesini bahsediyorum dikkatli olmak lazım diyorum sende olmuyorsa ne yapıyım ben uyarımı geçiyorum dimi gerisi sana kalmış
kanka gameloop için yardımcı olabilirmisin ?ld player için emülatör bypass kullanıyorum istersen discord yaz yardımcı olayım en azından mobiller ile eşleşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?