Uzman Üye
lshift alakası yok eskidende öleydi ama bu int ile düzeldi şimdi yine aynısı oldu -.-Hocam Ellerine Sağlık Yararlıdır Yaptım Fakat Butonu LSHIFT Yaptım LSHIFT Butonuna Basınca Aimbot Sapıtıyor Kendine Kendine Yere Havaya Bakıyor ?
Aimbot u Int yaparsan daha faydalı olur.
int yokaımbot da ınt yokkı bu guncellemede ınt olan bı hıle varsa atrmısınız bu ayarlar zor uymuyor bendekıne
teşekkür ederim.Hocam Ellerine Sağlık Yararlıdır Yaptım Fakat Butonu LSHIFT Yaptım LSHIFT Butonuna Basınca Aimbot Sapıtıyor Kendine Kendine Yere Havaya Bakıyor ?
yukardaki ayarların aynısını yap delirmez aimlshift alakası yok eskidende öleydi ama bu int ile düzeldi şimdi yine aynısı oldu -.-
yokint varmı simdıkı hılede
hassasiyet ?hassasiyet ayarlarını atar mısın ?
Smoot 3x olsun en ideali ayrıca scope ayarları da %10 veya daha altı olsun yoksa sapıtır döner dururHocam Ellerine Sağlık Yararlıdır Yaptım Fakat Butonu LSHIFT Yaptım LSHIFT Butonuna Basınca Aimbot Sapıtıyor Kendine Kendine Yere Havaya Bakıyor ?
1-Öncelikle oyun ayarlarından tüm scopeler , 3rd person için sensivity'nizi %10 altına düşürün. (First of all, set your weapons , scope , 3rd person sensivity under the %10 in the game settings)hassasiyet ayarlarını atar mısın ?
hile hile ozelligini kaybetmiş INT modu gıtmıs ben dün oynadığım hileyi istiyorum esp önemli değil zaten no recoil bullet control bunları hileye ekleme bunlar direk ban sebebi ınt aim olduğu zaman gerek yoktu bunlara şimdi ext modu ile adama buddy basarken kafadan vuruyorlar seni adamlarda vip paralı hile var
Post automatically merged:
bu ayarı yapan direk ban yer no recoil ve mermi açık . direk milleti ban yedireceksin bu sabah kullandığım hile ne ara değiştirildi anlamış değilim ban yemekten korkan hile açmasın
Hile kullanıp aim'e laf edenlerin akıl sağlığından şüphe ederim. Göremiyorsan oynama oyunu demekten farksız.aimbot kullanan aşırı kolsuzdur adamı görüyorsunuz zaten ateş ederkende tutturamıyorsanız kusura bakmayın bu oyunu oynamayın.
hile hile ozelligini kaybetmiş INT modu gıtmıs ben dün oynadığım hileyi istiyorum esp önemli değil zaten no recoil bullet control bunları hileye ekleme bunlar direk ban sebebi ınt aim olduğu zaman gerek yoktu bunlara şimdi ext modu ile adama buddy basarken kafadan vuruyorlar seni adamlarda vip paralı hile var
bu ayarı yapan direk ban yer no recoil ve mermi açık . direk milleti ban yedireceksin bu sabah kullandığım hile ne ara değiştirildi anlamış değilim ban yemekten korkan hile açmasın[/Q
bu ayarı yapan direk ban yer no recoil ve mermi açık . direk milleti ban yedireceksin bu sabah kullandığım hile ne ara değiştirildi anlamış değilim ban yemekten korkan hile açmasın
ya recoil control ve bullet control ne oluyor