Pubg Mobile Fps Ayarı Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
ben giriyorum oyuna ancak hile calısıyor ama oyunda ekran kararıyor acıl yardımmm
Post automatically merged:

Grafikler Akıcı da yap Kare Hızı Aşırı yani max emülator ayarları ise İşleme Akıllı Mod ve 720p hd kalitesi geri kalan emülator bilgileri kendi pc ne göre ayarlarsın ramina işlemcine göre

30 fps alıyorum öyle yapınca
ben hileyı calıstıryorum oyunda ekran kararıyor ne yapmalıyım acıl yardım

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
sanallaştırma ne oluyo reis açabilir misin bende deniyim
Sanallaştırma CPU sanallaştırıyor biosdan yapılıyor youtubeden *<pcnin markası> cpu sanallaştırma* yazarsan çıkar sadece tencentte değil diğer emulatorlerdede 10-20 kat daha çok performans alıyorsun sanki emulator değilde kendi bilgisayarında oynarmış gibi

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
sistemle alakası yok tamamen emulatorde sorun var 8gb ram nvidia ekran kartım var emulatör çöp

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sanallaştırma CPU sanallaştırıyor biosdan yapılıyor youtubeden *<pcnin markası> cpu sanallaştırma* yazarsan çıkar sadece tencentte değil diğer emulatorlerdede 10-20 kat daha çok performans alıyorsun sanki emulator değilde kendi bilgisayarında oynarmış gibi
pcye bi sıkıntı yaşatır mı peki ? her türlü konuda bi farklılık olr mu yani

bide pc markası derken genel mi yoksa ürün kodu filanda mı ? acer filan mı yoksa en ince detayına kadar mı

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
pcye bi sıkıntı yaşatır mı peki ? her türlü konuda bi farklılık olr mu yani

bide pc markası derken genel mi yoksa ürün kodu filanda mı ? acer filan mı yoksa en ince detayına kadar mı
Valla benim laptop hp ben direk hp cpu sanalllaştırma yazdım ilk çıkanı yaptım pcmde şuan bir sıkıntı olmadı

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aynen Yeterlide Ama Gene Sıkıntı Anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...