Süper Üye
sistemin düşük kalıyor biraz knk
windows 7 kullanıyorum ve yazmıyor ancak windows 10a yükseltiyorum şuan sırf ona bakmak içinŞu şekilde olması lazım. Bu arada windows 10 dan bu ekran resimdeki ekran görüntüsü. Windows 8 veya Windows 7 de var mı bilemiyorum, eğer seninki farklı ise.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
windows 7 kullanıyorum
işlemci kimliği :Başlat- Çalıştır- CMD yazıp enterla, gelen komut satırına
systeminfo
yazıp, enter a bastıktan sonra çıkanları buraya kopyalar mısın? Ekran görüntüsü de alabilirsin ama tümünü alman lazım.
Bu komutu yazdıktan sonra, gelen yazıların en altında
Virtualization Enabled in Firmware: Yes
yazması lazım. Eğer No yazıyorsa Yes yerine, sanallaştırma BIOS açılmamıştır. BIOS'tan açarsan sorunun çözülür.
Bir de işlemcinin tam modelini yazar mısın? Intel i3 işlemcilerin tamamında benim bildiğim kadar ile sanallaştırma teknolojisi var.
hocam birde config yapma var ama o olurmu bilmiyorum.dostum denedim ama evlerin falan grafiği düşmüyor
yardımcı olurmusun ?
Post automatically merged:
kardeşim sanallaştırma yazmıyor orada
bi kaç tane denedim apkpure ve play storyidekini configde yapmayı denedim ama tam olarak ben beceremedim sanırım bana yardımcı olabilirmisinhocam birde config yapma var ama o olurmu bilmiyorum.
sadece 1 tan mi gfx denediniz ?
Youtube de config videolarına bakabilirsiniz emülatör için.bi kaç tane denedim apkpure ve play storyidekini configde yapmayı denedim ama tam olarak ben beceremedim sanırım bana yardımcı olabilirmisin