hadı canım cıdden varmı oyle bı seypubg mobile artık hwid banı atıyor geçmiş olsun
varhadı canım cıdden varmı oyle bı sey
Pcde görmedimde telden hile açan arkadaş cihaz banı yediyapcak bişe yok zor açılır artk
emin misiniz ben 3 kere ban yedim hala hesap açıp oynuyorum?
yeni geldi hwid özelliği ama sen bilirsinemin misiniz ben 3 kere ban yedim hala hesap açıp oynuyorum?
Dün ban yedim en sonyeni geldi hwid özelliği ama sen bilirsin
evet dostumhadı canım cıdden varmı oyle bı sey
Donanımlaın belli bir fiziklsel adresleri , numarları vardır. hwin ban yiyince o numaraya ban atılır, yeniden hilesiz bir şekilde hesap açıp ooynamaya kalktığında o numaralar kontrol edilir ve eşleşme olursa tekrar ban yersin ve bu döngü devam eder.yaklaşık 3-4 haftya önce böyle bir sisteme geçtikleri söylediler, bazıları yemiş paylaşım yapıldı. lakin şuan içinne kadar etkili bilemiyorumhwıd ban ne oluyor
forumda hileden cihaz banı yiyenler olmuş resmini çekip göstermiştiler hwıd ban varanakart banı yok ya facebook bağla face gir düzelir misafir hesapla girme hile nasıl ban yedin ? 3 yıldır kullanıyoz ban yemedik
aynen kendi main hesabım 10 sene ban yedi pubg şirket değiştirdikten sonra güvenlik önlemleri üst düzeyde gerçektenpubg mobile artık hwid banı atıyor geçmiş olsun
Cihaz banı pc için geçerli değilmi yaniPcde görmedimde telden hile açan arkadaş cihaz banı yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?