Depo Pubg Mobile Hack Announcement

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile en önemlisi aim bot performansı olucak sbyte ın hilesi aimbot bakımından güzeldi adamın önünü takip ediyordu mermi kolayca vuruyordu

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Selamun Aleykum Üstüm. Burda Hileler Guncel Olması Gerekıyor. MemoryHackers Sitesi Cok daha iyi Ola bilir. Kendi Hilenizi Kendiniz Yapın Hileyi Para ile değil. Free olarak Paylaşın Cünkü Rek-lamlardan Kazanırsınız. Demem Oki... Bu Sitede Guncel Hile bulunursa Sitede Online Aktiflik Ve Kullanıcı Artar. Kocaman Bi Aile Oluruz. Hilede Yapılması En Cok Gereken Kasmaması. Ve Hilede Mermı Sekmeme Opsiyonu Olması Lazım Japonların Hilesini Kullandım Mutiş Otesi 400-500 Metre Ve Daha Fazlası Vardır M416 ile Sprey Atarak olduruyorum ve silah hic ama hic sekmiyor tepmıyor eyim nereye tutarsan oraya gıdıyor. Ve AimBot'da Önemli. Ben Görüşümü Bildirdim Astıma ve Üstüme Selamlar:

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
helal olsun valal dört gözle bekliyoruz destek amaçlı ne yapabilriz =)

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
araplardan aldığı para neyine yetmiyormuş yapımcı arkadaşın

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Admin FedakarOyuncu ve gibileri hakkında duyuru yapmanı rica ediyorum. Discordunda verdiğin dosya virüslü dediğim gibi discorddan atması bir oldu.

Üye
7 HİZMET YILI
Ben başka bir yerden buldum hileyi çalışıyorda. Ama yapanın allah belasini versin bilgisayarin anasini ağlatiyor. Firin gibi isiniyor. Ayrica hiç kullanişli değil. Bu sebepten sizin çıkaracaginiz hileyi bekliyorum. (Link istemeyin arkadaşlar adminler söyle derse söylerim sadece)

Üye
7 HİZMET YILI
Kolay gelsin bekliyorum. Bu sitenin discord linkini istiyorum. Linkini vere bilen var mi ?

Üye
7 HİZMET YILI
Szin hileniz yapılana kadar başka yerden buldum geçici olarak bunu kullanıyorum. Ama Sizleri Çok Seviyorum ve Dört Gözle sizden haber bekliyorum.(link V.s İstemeyin Veremem)

tasciomerfurkan
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
hocam en doğru kararı vermişsiniz ama sanırım biraz geç oldu xmaze hile yapıyordu taa ne zaman önce biraz ona destek olup beraberce güzel bir hile çıkartabilirdiniz umarım şimdi gene beraberce birleşip güzel bir hile ortaya çıkar, zaten beklemekten başka çaremiz yok umarım aimi güzel espsi bozulmayan norecoili ve instahiti olan güzel bir hile çıkar ortaya.iyi çalışmalar.

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
hile satarak para kazanmak hiç yoktan para kazanmak reklam izletsin her oyuna girerken mesela hile yapımcısına bagış atarsın hile yaptıgı için satış olayı hapis cezasına girer benden söylemesi [ k2lebot wow sro ]
Post automatically merged:

kodlamayı çok unuttum kaynak kodu olsa opk hack yaparım belki zombi modta iyi olur warrock ta az kullanmadım sensizolmuyor vardı zamanında eyy eyy

Ⓒⓐⓡⓟⓔⓓⓘⓔⓜ
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
başarılar dileriz kardeşim kimin ne dediği önemli değil sabırsızlıkla bekliyoruz memoryhackers ailesi olarak :) :thugbear::thugbear:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...