Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleykum Üstüm. Burda Hileler Guncel Olması Gerekıyor. MemoryHackers Sitesi Cok daha iyi Ola bilir. Kendi Hilenizi Kendiniz Yapın Hileyi Para ile değil. Free olarak Paylaşın Cünkü Rek-lamlardan Kazanırsınız. Demem Oki... Bu Sitede Guncel Hile bulunursa Sitede Online Aktiflik Ve Kullanıcı Artar. Kocaman Bi Aile Oluruz. Hilede Yapılması En Cok Gereken Kasmaması. Ve Hilede Mermı Sekmeme Opsiyonu Olması Lazım Japonların Hilesini Kullandım Mutiş Otesi 400-500 Metre Ve Daha Fazlası Vardır M416 ile Sprey Atarak olduruyorum ve silah hic ama hic sekmiyor tepmıyor eyim nereye tutarsan oraya gıdıyor. Ve AimBot'da Önemli. Ben Görüşümü Bildirdim Astıma ve Üstüme Selamlar:
Ben başka bir yerden buldum hileyi çalışıyorda. Ama yapanın allah belasini versin bilgisayarin anasini ağlatiyor. Firin gibi isiniyor. Ayrica hiç kullanişli değil. Bu sebepten sizin çıkaracaginiz hileyi bekliyorum. (Link istemeyin arkadaşlar adminler söyle derse söylerim sadece)
Szin hileniz yapılana kadar başka yerden buldum geçici olarak bunu kullanıyorum. Ama Sizleri Çok Seviyorum ve Dört Gözle sizden haber bekliyorum.(link V.s İstemeyin Veremem)
hocam en doğru kararı vermişsiniz ama sanırım biraz geç oldu xmaze hile yapıyordu taa ne zaman önce biraz ona destek olup beraberce güzel bir hile çıkartabilirdiniz umarım şimdi gene beraberce birleşip güzel bir hile ortaya çıkar, zaten beklemekten başka çaremiz yok umarım aimi güzel espsi bozulmayan norecoili ve instahiti olan güzel bir hile çıkar ortaya.iyi çalışmalar.
hile satarak para kazanmak hiç yoktan para kazanmak reklam izletsin her oyuna girerken mesela hile yapımcısına bagış atarsın hile yaptıgı için satış olayı hapis cezasına girer benden söylemesi [ k2lebot wow sro ]
Post automatically merged:
kodlamayı çok unuttum kaynak kodu olsa opk hack yaparım belki zombi modta iyi olur warrock ta az kullanmadım sensizolmuyor vardı zamanında eyy eyy