Depo Pubg Mobile Hack Announcement

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
TR: Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür beklediğinizin farkındayız. Bu duyuru konusunu bundan sonra bu oyunun hilesi için konu açıp forumu spamlamamanız içindir. Biliyor musunuz bilmiyorum fakat Sbyte Pubg Mobile hilesi konusunda yazdığı üzere bir "CRAACK" (Fiyatı 319 TL) hilesidir. Yani yapımcısı biz değiliz. Hile paralıdır, sByte takımı paralı hileyi crackleyip ücretsiz olarak size sunmuştur. Yani hileyi güncellemek , bugları düzeltmek işlemlerini biz yapamayız. Hilenin yapımcısı hileyi dün güncelledi, normalde crackleyip sizlerle paylaşılacaktı fakat hilenin yapımcısının "isteği" üzerine yapımcının hilesini cracklemeyi bıraktık. Adam evine ekmek götürüyor, bundan dolayı etik bulmadık. Fakat, şuan @LeftSpace kurucumuz forumda pubg mobile hile isteğinin farkında ve bunun adına son iki gündür çalışıyor. Kısacası kendi hilemizi kendimiz yazıyoruz. Bundan dolayı biraz daha sabretmenizi rica ediyoruz. Merakınızın gitmesi açısından yapım aşamasında olan hileden bir görüntü:

afb6Ww7M.png

Edit: çıkacak hile bizimdir ve ücretsiz verilecektir. Eski hilenin performansından daha çok performans verecektir. Bir şey satın almanıza gerek yok, sadece biraz bekleyin :)

Sabrınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
o hilenin yapımcısına nasıl ulaşabiliriz satın almak için inş kedi hilemiz gelir çok daha güzel olur sabırsızlıkla bekliyoruz

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Geçen seferde böyle denildi hile yapıldı betadan sonra dahası gelmedi crackli iyi gidiyordu

Üye
8 HİZMET YILI
ağa yanlış anlama hafta sonuna kadar gelebilirmi yeminle her gün günde 20 defa hile güncelendımı deyı bakıyom bı desteğmiz OLABİLECEKSE yorum olarak belirtebilirsin

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
geçen indirdiğimde olmamıştı inşalllah bu indirdiğimzde kimsede sorun yaşamayız reis

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sbyte nin yaptığı ayıp kardeşim o kadar hile sunuyor bi güncelleme geliyor tak hile gidiyor ha tamam verdiği ücretsiz güzel birşey ama gidipte sağ altta güncellenecek yazması ve güncellenmicek olmasıda ayrı bi konu ben mesela hile gittiğin günden belli bekliyorum herzaman bakıyorum sayfaya bu duyurunun daha erken yapılması gerekirdi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Hilenin yapımcısı kim hileyi nerden satın alabiliriz bilgi verirmisin

Üye
7 HİZMET YILI
;)Eyvallah güzel yürekli kardeşlerim duyurun için çok teşekkür ederim herşey için elinize sağlık

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Nader beyin dediği gibi adam evine ekmek götürüyor LeftSpace yede kolay gelsin

Üye
7 HİZMET YILI
Ulan siz vaya Adamın Dibisiniz Birader baska diyecek birsey bulamıyorum Beklemedeyiz.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sbyte nin yaptığı ayıp kardeşim o kadar hile sunuyor bi güncelleme geliyor tak hile gidiyor ha tamam verdiği ücretsiz güzel birşey ama gidipte sağ altta güncellenecek yazması ve güncellenmicek olmasıda ayrı bi konu ben mesela hile gittiğin günden belli bekliyorum herzaman bakıyorum sayfaya bu duyurunun daha erken yapılması gerekirdi.
sbyte hileleri bize ait değil güncellenme garantisi yok tadımlık hileler. bu paylaşacağım hile bize ait.

Üye
9 HİZMET YILI
çöp hileler kullanıyoruz ama ve kastırıyor cpyi sbyte kastırmıyordu umarım çıkaracagınız hilede kastırmaz ve bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...