Depo Pubg Mobile Hack Announcement

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
manyak bu millet.. Adamlar yeni ve bize ait hile bedava cıkacak diyor. Bunlarda ben para vericem diyor.. :D Anlamıyorum 2 gün daha sabredemiyor musunuz :D

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
manyak bu millet.. Adamlar yeni ve bize ait hile bedava cıkacak diyor. Bunlarda ben para vericem diyor.. :D Anlamıyorum 2 gün daha sabredemiyor musunuz :D
Hayır Aylık 60 dolar (319 TL) vericeklerinide sanmıyorum laf olsun boş olsun diye soruyorlar siteyi ısrarla. yasak nedir anlamıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sByte ekibinin cracklemiş olduğu hile de çok nadir drop yaşanıyordu. CPU kullanımı da çok lowdu. Umarım @LeftSpace adminimizin çıkartıp bize sunacağı hile de fps drop yaşatmaz :) İyi çalışmalar.
Geç olsun güç olmasın.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Mobilden Free Kullanıyorum Çok Şükür yaklaşık 0.5.0 Sürümünden Beri :) Benim İhtiyacım yok ama ihtiyacı olanlara çok iyi bi açıklama oldu benim bildiğim @nader11ndeu @LeftSpace Fazla Kafa Yormaz Keyfine Bakardı bence bir kez daha kurucularınıza teşekkür edin :)

Üye
7 HİZMET YILI
Hayır 319 tl vericeklerinide sanmıyorum laf olsun boş olsun diye soruyorlar siteyi ısrarla. yasak nedir anlamıyorlar.

Reis yok yok uçmuş bu millet ben diyim :D bak ben son günü buldum hileyi şu güne kadar kullanmadım. Hileyi buldum burda buldugum gün gece 2 de kapandı. zaten hilesiz oynuyordum simdi aynı şekil devam ediyorum. 3-5 gün farketmez ben beklerim. Ellerinizede sağlık diyorum hatta cok güzel ve ince bi düsünce ile hareket etmissiniz. Benim tek istediğim adamların yerini görmek bana başka bişi lazım degil :D siz 1 ay sonra cıkartın bana o da uyar. Sizde az uslu olunda su iyiliğin altında kalmayın bekleyin.

Üye
7 HİZMET YILI
Bende sana diyorum ki . sitemizde reeklam yapmak yasaktır neyini anlamıyosun güzel kardeşim ? hayır toplu bi ban falan mı atmamız gerekiyor anlamanız için. :brainfree::brainfree:

Reklamın yasak olduğunu anlıyorum. Bahsedilen hileyi bir süre denedim, bu hilenin neyine 60 dolar istiyor anlamıyorum :D Memoryhackers'a sırf bu hileyi denemek için kaydoldum, beni banlasan ikimiz de bir şey kaybetmeyiz.
İyi forumlar.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bende sana diyorum ki . sitemizde reeklam yapmak yasaktır neyini anlamıyosun güzel kardeşim ? hayır toplu bi ban falan mı atmamız gerekiyor anlamanız için. :brainfree::brainfree:

Valla burada bazı ergenler yok paralı hile nerede söyleyin diye ağlayadursun. Biz site yönetiminin yanındayız.

Sizi ve yapacağınız işleri destekliyoruz haberiniz olsun. Bizler için uğraştığınızın da farkındayız. Ben, benim gibi düşünenler adına teşekkür ederim size

Üye
7 HİZMET YILI
rica etsem o hiledeki en değerli özellik radardı onu ekleyebilirmisiniz

Üye
7 HİZMET YILI
Valla burada bazı ergenler yok paralı hile nerede söyleyin diye ağlayadursun. Biz site yönetiminin yanındayız.

Sizi ve yapacağınız işleri destekliyoruz haberiniz olsun. Bizler için uğraştığınızın da farkındayız. Ben, benim gibi düşünenler adına teşekkür ederim size

Ergenlikle alakası nedir anlayamadım :) Kimisi için aylık 19 lira vermek bütçesi için fazladır kimisi için de aylık 60 dolar kişisel bir eğlencesi için hiç birşeydir. Herkesi kendin gibi zannetme :)

Üye
7 HİZMET YILI
merahabalar wolftü hilesi bende hata veriyor sunucular gözüküyor ve oyun kapanıyor ve diyorki şüpheli program tespit edildi ne yapmalıyım ? yardım edebilecek varmı ?

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler, adamlar bedava yapmak için uğraşıyor..
Defalarca yazanlar için.

PARALI UYGULAMAYI BEDAVA YAPACAKLAR
LÜTFEN BİRAZ SABIRLI OLUN ! !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...