Depo Pubg Mobile Hack Announcement

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Başarılar diliyorum. Kolay gelsin.

Cmx

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Emekleriniz için tesekkurler umarim kisa surede biter ve sorunsuz ucretsiz kullanabiliriz tekrar tskler

Üye
7 HİZMET YILI
Verilen emekler için ellerinize sağlık. Tahmini bir süre var mı peki? Başka bir hile indirmek istemiyorum size güvendiğim için ne kadar beklememiz gerekiyor :)

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Selamlar hilede no recoil seçeneğide olucak mı olursa çok iyi olur.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Mobilden Free Kullanıyorum Çok Şükür yaklaşık 0.5.0 Sürümünden Beri :) Benim İhtiyacım yok ama ihtiyacı olanlara çok iyi bi açıklama oldu benim bildiğim @nader11ndeu @LeftSpace Fazla Kafa Yormaz Keyfine Bakardı bence bir kez daha kurucularınıza teşekkür edin :)

mobil androıd ıcın mı kardo ios ıcın mı

ungrateful
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hayırlı neyse o olsun iyi calişmalar bende ugrasiyorum deniyorum bi kac surum icin yazmaya calisiyoz arkadaslarla bakalim 1 2 haftaya biter ins.

Üye
9 HİZMET YILI
Bir sorum olacaktır. Hilede aim bot ve no recoil seçeneği olucak mı ? Ellerinize sağlık bize sunduğunuz bu ücretsiz şeyler için. Benim ve diğer arkadaşların yapması gereken emeğe saygı duyup sabredip beklemektir. Siz kurucuların ve çalışanlarınızın tek amacı bize iyi bir hizmet iyi bir hile sunmaktır. Yoksa 2-3 günde rastgele bir hile çıkartıp verebilirsiniz. Bizi düşünüyorsunuz Eyvallah. Bizlerin görevi ise bizi düşünen bu insanları hiçe saymamak, saygı duyup beklemektir. Siz kurucular ve çalışanlarınızın ellerine sağlık. Allah kolaylık versin. Diyeceklerim bu kadar. Belki gerekli belki gereksiz bunu yazmam herkesin kendi yorumu herkese saygılarımı sunarım. Allaha emanet olun. Saygılarımla. ( HEPİNİZİN ELİNE AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞLERİM, ABİLERİM. )

ungrateful
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aimbot eski sistem gibiyse no recoile gerek yok cunku recoil ban riski var

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kardeşim hileyi yapın parası neyse ben vericem

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Radar hilesi ne işe yarıyor bir türlü çözemedim de...Bu arada hilenin ne zaman çıkacağı hakkında ufak bir spoiler verebilir misiniz teşekkürler.Ücretli olsa dahi satın alırım, çorbada bizim de tuzumuz olsun :)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Biraz umutsuz biraz kasvetli günler geçiriyoruz umarım en kısa sürede gelir. Web dünyası sonuçta crackleyebiliyosunuz madem crackleyin zaten 300 tl yi hileye yatıracak adamlar cracklenmiş hile aramıyolar parasini verip alıyolar...

const keytr = require('keytr.js');
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sadece sesssiz adamları dinleyin krall konuşuyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...