Depo Pubg Mobile Hack Announcement

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ios için aim vb. seyler kullanan var mı beyler?

Üye
7 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm. Formunuzun özgür fikir kurallarına dayanarak ilk defa yazıyorum. Umarım yazımı okuyacaksınız. Yukarıda bulunduğunuz uyarıda niyetinizi tebrik ediyorum. Ama bu yaklaşım benim açımdan mantıksız. Şöyle anlatıyım, bizim oralarda bir racon var "bir hırsızın diğer hırsızdan çaldığı mal helaldir" zaten hilenin yapımcısı, Pubg Mobile
yapımcılarının onaylamadıkları şeyi üretip satıyorlar hepimiz biliyoruzki bu yasak. Adam helal para kazansa ona bi lafım yok eyvallah. Hile yapımcısı yasak olanı üretip satıyor, sizler de crackleyip bedava veriyorsunuz. Şu durumda hırsızdan çalınan mal helaldir misalini dedim yukarıda.
Hile yapımcısıyla ittifak ede bilirsiniz. Hilesini kendi sitenizde değeri az miktarda olmakla sata bilirsiniz. Ya da ayni gaza devam ***** gelsin. Bence şu duruma yeniden bi deyerlendirme yapmalısınız. Sevgiler saygılar, kolay gelsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Şimdiden elinize emeğinize sağlık :)

Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Adamın ekmek parası helalmi oyuna hile çıkarıyor.Pubg ninki emek değil zaten sıkıntı yok.

Üye
7 HİZMET YILI
hilelin paralı olması daha mantıklı zaten sonuçta emek var vakit kaybı var. hile ücretli olmalı.

,

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu arada hile maçın ortasında kapanmaz umarım :D

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
excuse me guys but can you have like TR and ENG version so we can understand posts please

Üye
7 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm.
Öncelikle uğraşınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Merak ettiğim tek konu fps ile ilgili nasıl bir düşüncede olduğunuz bilgisayarda Cpu’yu fazla kasmaması önemli bir etken bu soruya açıklık getirirseniz sevinirm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...