Sayın moderatör.
Gün dönümünde yenilenmesi gereken ve onaydan geçme (reklam tıklama belirli bir süre sayfada kalma) işleminden sonra başlatılamıyor. Verdiği hata şu şekilde.
GetLastEroror : 12
/xstatus fail.
Forumda araştırdım fakat bu hata ile ilgili bir cevap bulamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sayın moderatör.
Gün dönümünde yenilenmesi gereken ve onaydan geçme (****** tıklama belirli bir süre sayfada kalma) işleminden sonra başlatılamıyor. Verdiği hata şu şekilde.
GetLastEroror : 12
/xstatus fail.
Forumda araştırdım fakat bu hata ile ilgili bir cevap bulamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Windows 7 kullanıyorsanız bu hatayı almanız normal sanırım windows 7 de tam olarak desteklemiyor eğer win 10 kullanıyorsaniz C: diskinin içindeki mh ile ilgili .dll leri ve dosyaları silin ardından temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyip farklı bir tarayıcından girmeyi deneyin
7 aydır Full eim bot kullanıyorum Full hesabımda ve bugün hesap gg oldu son gelen eim bot aşırı iyi ve çok belli oluyor. Sakın eim bot kullanmayın kullancaksanızda nişan yardımını açıp da kullanın Full HS gitmesin.