kanka ben hilenin klasörünü felan sildim herşeyi temizledim ayni şekilde gameloopuda sildim yükledim şuan yeni sezon 1 maç attim hiçbir sıkıntı yok.Şuan ESP(WALHACK) Sadece örümcek mapında deil Arena ve düz erangeldede aynı sorun var adamların yerini bazen göstermiyor
Sadece gameloop için uygundur.bu hile ld player de çalişmaz mı ?
Sayın moderatör.Sadece gameloop için uygundur.
Windows 7 kullanıyorsanız bu hatayı almanız normal sanırım windows 7 de tam olarak desteklemiyor eğer win 10 kullanıyorsaniz C: diskinin içindeki mh ile ilgili .dll leri ve dosyaları silin ardından temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyip farklı bir tarayıcından girmeyi deneyinSayın moderatör.
Gün dönümünde yenilenmesi gereken ve onaydan geçme (****** tıklama belirli bir süre sayfada kalma) işleminden sonra başlatılamıyor. Verdiği hata şu şekilde.
GetLastEroror : 12
/xstatus fail.
Forumda araştırdım fakat bu hata ile ilgili bir cevap bulamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
evet o sorun bendede oluyor ama sadece erangeldeyken maç sonunda 2 veya 3 kişiyi göstermiyorarkadaşlar sonlara doğru kalınca bir kaç kişinin espleri gözükmüyor sıkıntıyı halledin lütfen