Yapanın eline emeğine sağlık normal bi hesap açıp denedim ama sadece adamların yerini görmeyi açtım diğerlerini kullanmadım sıkıntısızdır rahatlıkla kullanabilirsiniz
Yapanın eline emeğine sağlık normal bi hesap açıp denedim ama sadece adamların yerini görmeyi açtım diğerlerini kullanmadım sıkıntısızdır rahatlıkla kullanabilirsiniz
Avcı oyunu izliyor yazıyordu ucaktayken 14 kille birinci oldum banyemedi hesap ban yiyenler büyük ihtimal adam duvar arkası veya evin içinde sıkmaya çalışıyor görmeden ondan dolayı ban yiyor hangi hile kullanırsanız kullanın mal gibi kullanırsanız hangi hile olursa olsun ban yersiniz isterse dünyanın en iyi hilesi olsu
Avcı oyunu izliyor yazıyordu ucaktayken 14 kille birinci oldum banyemedi hesap ban yiyenler büyük ihtimal adam duvar arkası veya evin içinde sıkmaya çalışıyor görmeden ondan dolayı ban yiyor hangi hile kullanırsanız kullanın mal gibi kullanırsanız hangi hile olursa olsun ban yersiniz isterse dünyanın en iyi hilesi olsun
son güncelleme sonrası bende dead boxları göstermiyor ayrıca bir düsman yer değiştirsede halen skeleton eskı yerınde kalıyor aktıf hareket etmıyor buna bir el atarmısınız yönetici arkadaşlar
hile çalışıyor. belli etmeden oyanandığı srece sıkıntı yok. botlara dikkat edin botlar genelde hile avcısıdır. botların geldiği yöne bakmayın. ayak sesi duyana kadar bot öldürmeyin. duvar arkası ateş etmeyin. düşmanı görünce direk üzerine gitmeyin. bunlara dikkat ederseniz ban yemezsiniz. dikkat etmezseniz report edildiğinizde bir kaç maç sonrası banlanırsınız. bence hile harika tam istediğim gibi. aimbot asla kulanmıyorum. sadece düşman nerde olduğunu görsem yeter. emeğinize sağlık saygılar.
aklıma takılan birşey var lütfen yanlış anlamayın beni hile ile beraber bilgisayarımızda diğer banka işlemleri vs kullabilirmiyiz? lütfen yanlış anlamayın reklamlardan gelir elde ediyor hile yapımcısı sanırım
aklıma takılan birşey var lütfen yanlış anlamayın beni hile ile beraber bilgisayarımızda diğer banka işlemleri vs kullabilirmiyiz? lütfen yanlış anlamayın reklamlardan gelir elde ediyor hile yapımcısı sanırım
Kendi ürettiğimiz içeriklerin herhangi bir şekilde bilgisayarınıza zararı yoktur. 2015 yılından beri bu sektördeyiz ve şeffaflığımız, güvenilirliğimiz sayesinde bu kadar büyüdük ve hala en iyi & en kaliteli & en güvenilir kaliteli free hile sağlayan platformuz.
Kendi ürettiğimiz içeriklerin herhangi bir şekilde bilgisayarınıza zararı yoktur. 2015 yılından beri bu sektördeyiz ve şeffaflığımız, güvenilirliğimiz sayesinde bu kadar büyüdük ve hala en iyi & en kaliteli & en güvenilir kaliteli free hile sağlayan platformuz.