Report yemediğin müddetçe ban yemessin...Yapanın eline emeğine sağlık normal bi hesap açıp denedim ama sadece adamların yerini görmeyi açtım diğerlerini kullanmadım sıkıntısızdır rahatlıkla kullanabilirsiniz
Fatih e kadar hileyle kastım.Artık hilesiz oynuyorum.Çünkü oyuncular ; kendilerini vuran kişiyi reportluyor...(ilk sebebi bu bence)İYİ AKŞAMLAR..
YAKLAŞIK 6 AYDIR KULLANIP VE HEP AYNI OYUN STİLİ İLE OYNAMAMA RAGMEN 2 DÜNDE 2 BAN YEDİM
MUHTEMELEN ADAMLAR BU İŞİ ÇÖZMEYE BAŞLADILAR
YETKİLİ ARKADAŞLARDAN BİR YORUM BEKLİYORUM
6 AYDIR BAN YEMEYİP ŞİMDİ NEDEN BAN YEMEYE BAŞLADIK SEBEBİ NE OLABİLİR
KURDUGUNUZ SİTEMDE AÇIKMI YAKALADILAR
HİLEYİ YAPAN VE PROGRAMLAYAN SİZSİNİZ EN İYİ CEVABI SİZ VERİRSİNİZ
İnsanları dinleme, o hala bir elmaBan süresi ne kadar ben 2 gündür giremiyorum şehir dışındayım güncelleme geldi mi hiç belki guncellemeden kayanakli olabilir
Avcı oyunu izliyor yazıyordu ucaktayken 14 kille birinci oldum banyemedi hesap ban yiyenler büyük ihtimal adam duvar arkası veya evin içinde sıkmaya çalışıyor görmeden ondan dolayı ban yiyor hangi hile kullanırsanız kullanın mal gibi kullanırsanız hangi hile olursa olsun ban yersiniz isterse dünyanın en iyi hilesi olsu
Merhaba, hile sizin için çalışıyor mu?Avcı oyunu izliyor yazıyordu ucaktayken 14 kille birinci oldum banyemedi hesap ban yiyenler büyük ihtimal adam duvar arkası veya evin içinde sıkmaya çalışıyor görmeden ondan dolayı ban yiyor hangi hile kullanırsanız kullanın mal gibi kullanırsanız hangi hile olursa olsun ban yersiniz isterse dünyanın en iyi hilesi olsun
son güncelleme sonrası bende dead boxları göstermiyor ayrıca bir düsman yer değiştirsede halen skeleton eskı yerınde kalıyor aktıf hareket etmıyor buna bir el atarmısınız yönetici arkadaşlarMerhaba, hile sizin için çalışıyor mu?
bak o yüzde hatası var benı ki de gösterilmiyor düşmanEkli dosyayı görüntüle 72582
şu göstermemesinin çözümü yok mu?
HANGİSİNİ KULLANIYOSUN BEN SADECE ESP AÇTIM ONUDA BELLİ ETMİYORUM REPORT YESEKTE ANLAŞILMAZ SANIRIM REPORTTAN BANLANMAK İÇİN CONFİG AİM OLMASI LAZIMben 6 aydir gullanirim ban yemedim, siz nasil ban yersiniz anlamadim. o gadar beceriksizsiniz heralde
Alakası yok, eğer aim kullanmayıp adamları izlediğinizi belli ederseniz yine ban yersiniz.HANGİSİNİ KULLANIYOSUN BEN SADECE ESP AÇTIM ONUDA BELLİ ETMİYORUM REPORT YESEKTE ANLAŞILMAZ SANIRIM REPORTTAN BANLANMAK İÇİN CONFİG AİM OLMASI LAZIM
Kendi ürettiğimiz içeriklerin herhangi bir şekilde bilgisayarınıza zararı yoktur. 2015 yılından beri bu sektördeyiz ve şeffaflığımız, güvenilirliğimiz sayesinde bu kadar büyüdük ve hala en iyi & en kaliteli & en güvenilir kaliteli free hile sağlayan platformuz.aklıma takılan birşey var lütfen yanlış anlamayın beni hile ile beraber bilgisayarımızda diğer banka işlemleri vs kullabilirmiyiz? lütfen yanlış anlamayın reklamlardan gelir elde ediyor hile yapımcısı sanırım
iyi cevapKendi ürettiğimiz içeriklerin herhangi bir şekilde bilgisayarınıza zararı yoktur. 2015 yılından beri bu sektördeyiz ve şeffaflığımız, güvenilirliğimiz sayesinde bu kadar büyüdük ve hala en iyi & en kaliteli & en güvenilir kaliteli free hile sağlayan platformuz.
Kısacası, sorunuzun cevabı evet.