Üye
4 HİZMET YILI
Yapanın eline emeğine sağlık normal bi hesap açıp denedim ama sadece adamların yerini görmeyi açtım diğerlerini kullanmadım sıkıntısızdır rahatlıkla kullanabilirsiniz

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yapanın eline emeğine sağlık normal bi hesap açıp denedim ama sadece adamların yerini görmeyi açtım diğerlerini kullanmadım sıkıntısızdır rahatlıkla kullanabilirsiniz
Report yemediğin müddetçe ban yemessin...
Post automatically merged:

İYİ AKŞAMLAR..

YAKLAŞIK 6 AYDIR KULLANIP VE HEP AYNI OYUN STİLİ İLE OYNAMAMA RAGMEN 2 DÜNDE 2 BAN YEDİM

MUHTEMELEN ADAMLAR BU İŞİ ÇÖZMEYE BAŞLADILAR

YETKİLİ ARKADAŞLARDAN BİR YORUM BEKLİYORUM

6 AYDIR BAN YEMEYİP ŞİMDİ NEDEN BAN YEMEYE BAŞLADIK SEBEBİ NE OLABİLİR
KURDUGUNUZ SİTEMDE AÇIKMI YAKALADILAR

HİLEYİ YAPAN VE PROGRAMLAYAN SİZSİNİZ EN İYİ CEVABI SİZ VERİRSİNİZ
Fatih e kadar hileyle kastım.Artık hilesiz oynuyorum.Çünkü oyuncular ; kendilerini vuran kişiyi reportluyor...(ilk sebebi bu bence)

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
It helps us a lot. Thanks for that
Post automatically merged:

Ban süresi ne kadar ben 2 gündür giremiyorum şehir dışındayım güncelleme geldi mi hiç belki guncellemeden kayanakli olabilir
İnsanları dinleme, o hala bir elma

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Avcı oyunu izliyor yazıyordu ucaktayken 14 kille birinci oldum banyemedi hesap ban yiyenler büyük ihtimal adam duvar arkası veya evin içinde sıkmaya çalışıyor görmeden ondan dolayı ban yiyor hangi hile kullanırsanız kullanın mal gibi kullanırsanız hangi hile olursa olsun ban yersiniz isterse dünyanın en iyi hilesi olsu

Avcı oyunu izliyor yazıyordu ucaktayken 14 kille birinci oldum banyemedi hesap ban yiyenler büyük ihtimal adam duvar arkası veya evin içinde sıkmaya çalışıyor görmeden ondan dolayı ban yiyor hangi hile kullanırsanız kullanın mal gibi kullanırsanız hangi hile olursa olsun ban yersiniz isterse dünyanın en iyi hilesi olsun
Merhaba, hile sizin için çalışıyor mu?

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hile çalışıyor. belli etmeden oyanandığı srece sıkıntı yok. botlara dikkat edin botlar genelde hile avcısıdır. botların geldiği yöne bakmayın. ayak sesi duyana kadar bot öldürmeyin. duvar arkası ateş etmeyin. düşmanı görünce direk üzerine gitmeyin. bunlara dikkat ederseniz ban yemezsiniz. dikkat etmezseniz report edildiğinizde bir kaç maç sonrası banlanırsınız. bence hile harika tam istediğim gibi. aimbot asla kulanmıyorum. sadece düşman nerde olduğunu görsem yeter. emeğinize sağlık saygılar.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hataa.png

şu göstermemesinin çözümü yok mu?

Üye
4 HİZMET YILI
GHub (Logitech) programını 5 saat boyunca yüklenmesini bekledim ama yüklenmedi. Neden?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
HANGİSİNİ KULLANIYOSUN BEN SADECE ESP AÇTIM ONUDA BELLİ ETMİYORUM REPORT YESEKTE ANLAŞILMAZ SANIRIM REPORTTAN BANLANMAK İÇİN CONFİG AİM OLMASI LAZIM
Alakası yok, eğer aim kullanmayıp adamları izlediğinizi belli ederseniz yine ban yersiniz.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
bugün full rank attım baya belli ede ede oynadım ve ban yok güzel devam eder böyle umarım

Silinen üye 2297760

S
aklıma takılan birşey var lütfen yanlış anlamayın beni hile ile beraber bilgisayarımızda diğer banka işlemleri vs kullabilirmiyiz? lütfen yanlış anlamayın reklamlardan gelir elde ediyor hile yapımcısı sanırım

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
aklıma takılan birşey var lütfen yanlış anlamayın beni hile ile beraber bilgisayarımızda diğer banka işlemleri vs kullabilirmiyiz? lütfen yanlış anlamayın reklamlardan gelir elde ediyor hile yapımcısı sanırım
Kendi ürettiğimiz içeriklerin herhangi bir şekilde bilgisayarınıza zararı yoktur. 2015 yılından beri bu sektördeyiz ve şeffaflığımız, güvenilirliğimiz sayesinde bu kadar büyüdük ve hala en iyi & en kaliteli & en güvenilir kaliteli free hile sağlayan platformuz. :)

Kısacası, sorunuzun cevabı evet.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kendi ürettiğimiz içeriklerin herhangi bir şekilde bilgisayarınıza zararı yoktur. 2015 yılından beri bu sektördeyiz ve şeffaflığımız, güvenilirliğimiz sayesinde bu kadar büyüdük ve hala en iyi & en kaliteli & en güvenilir kaliteli free hile sağlayan platformuz. :)

Kısacası, sorunuzun cevabı evet.
iyi cevap