O tarz bir sıkıntım yok. Grafik ayarlarını değiştirip, Emulatorden de 90FPS'e çektim nasıl olduysa oldu gece 2 oyun atıp çıktım. Şimdi tekrar deniyorum ama yok yani ne yaparsam yapayım yine olmadı. Delirtiyor insanı cidden.
Hileyi de yeni kullanmıyorum ki 6 yıldır ne var ne yoksa kullandım buradan. Daha önce de sürekli EzPubgm hilesiyle oynuyordum. Ne olduysa şuan oluyor.
there is a problem at the esp, at the last 4 teams I only saw one team of this teams, this problem is not in only one game it's every game. pls fix that thx <3
sürekli oynamıyorum ama oynadıgım zaman gostere gostere oynuyorum 6 aydır no problem guvenle oynayıngöstere göstere diyorsun ama biz boot lara bile yanımıza gelinceye kadar ateş etmiyoruz
hayır anlamdıgım hep ban yemiş olsam acaba nerede yanlış yapıyorum diyecegim bende 6 aydır aynı sistemle oynuyor ve ban yememişken bu nedir son 10 günde 4 ban
hayır anlamdıgım hep ban yemiş olsam acaba nerede yanlış yapıyorum diyecegim bende 6 aydır aynı sistemle oynuyor ve ban yememişken bu nedir son 10 günde 4 ban
Abi as oldum aim sonuna kadar acık hatta Dedektif oyunu izliyor dedi 14 kille win aldım daha halen hesaba bişe olmadı bence kullanan arkadasşlar sorun var cok belli ediyor bende görme oldugu icin bazı hileciler beni öldürüyor salak duvarda görme oldugu icin direk cıkacagım yeri kesip bekliyor report atıyorum ölelerini sonra bildirim geliyor engellendi diye adam akıllı kullanın fatihe kadar kasıcam. hile var diye abartmıyorum şuan kda 5.4 as sım ben safe oynuyorum oynamak isteyen varsa beraber nick yazın beraber girelim
hileyi bedava kullanıp laf edenler var birde coluk cocuk gerçide bi teşekkür edinde olduğuna katlanın yoksa gidin 150 lira verin aylık parayla alıp onlara laf edin.
arkadaşlar dağlar taşlar bende puslu gibi görünüyor sorunu nedir arkadaşımda gayet hd bende hd olarak oynuyorum fakat taşlar dağlar felan çok kötü görünüyor sebebini çözümünü bilen varmı aceba