Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Oynamak için bluestacks mı indirmem gerekiyor yoksa özel bir sürümü var mı?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
O tarz bir sıkıntım yok. Grafik ayarlarını değiştirip, Emulatorden de 90FPS'e çektim nasıl olduysa oldu gece 2 oyun atıp çıktım. Şimdi tekrar deniyorum ama yok yani ne yaparsam yapayım yine olmadı. Delirtiyor insanı cidden.

Hileyi de yeni kullanmıyorum ki 6 yıldır ne var ne yoksa kullandım buradan. Daha önce de sürekli EzPubgm hilesiyle oynuyordum. Ne olduysa şuan oluyor.
Emülatör render ayarlarından directx+ seç.

Powers Summon
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
there is a problem at the esp, at the last 4 teams I only saw one team of this teams, this problem is not in only one game it's every game. pls fix that thx <3

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sürekli oynamıyorum ama oynadıgım zaman gostere gostere oynuyorum 6 aydır no problem guvenle oynayıngöstere göstere diyorsun ama biz boot lara bile yanımıza gelinceye kadar ateş etmiyoruz

ama bugün yine bannnnn

hayır anlamdıgım hep ban yemiş olsam acaba nerede yanlış yapıyorum diyecegim bende 6 aydır aynı sistemle oynuyor ve ban yememişken bu nedir son 10 günde 4 ban

anlatacak varsa zevkle dinlerim...

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
a'mbot tam bi cop vector u,p harici adam vurmak mumkun degil daglara taslara sıkıyorrr yorum bukadarrr...

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sou um brasileiro muito louco
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
PUBG Mobile de yıllardır MH'da hile var. Yıllardır da kullanıyorum. Elinize sağlııık

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
allahın adını verdım bırazcık ya bırazcık su aım ayarını duzeltın ya adam vurulmuyor guvenıp ates edemıyoruz adamlara

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ok, ty
Post automatically merged:

where are the downloads that i can't find
belli ederek oynamamaya çalışıyorum ama garip olan şu

bazı arkadaşlar hiç kasmadan oynuyorum ban yemiyorum derken ben nasıl oluyor da ölüm kamerasına takılıyorum

kasmadan oynayanlarda ölüm kamerası yok mu

bence başka bir şey var ve bunun çaresi hileyi yapan arkadaşların müdahalesi ile düzelecektir..

onun için yetkili arkadaşlardan beklentimiz var
Post automatically merged:

PUBG Mobile de yıllardır MH'da hile var. Yıllardır da kullanıyorum. Elinize sağlııık

sözün bittigi noktadayım

şimdi ne yapacagım

acaba gameloop u tekrar kursam bir faydası olur mu

Ekli dosyalar

• ekran.jpeg
    ekran.jpeg
    128.6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Abi as oldum aim sonuna kadar acık hatta Dedektif oyunu izliyor dedi 14 kille win aldım daha halen hesaba bişe olmadı bence kullanan arkadasşlar sorun var cok belli ediyor bende görme oldugu icin bazı hileciler beni öldürüyor salak duvarda görme oldugu icin direk cıkacagım yeri kesip bekliyor report atıyorum ölelerini sonra bildirim geliyor engellendi diye adam akıllı kullanın fatihe kadar kasıcam. hile var diye abartmıyorum şuan kda 5.4 as sım ben safe oynuyorum oynamak isteyen varsa beraber nick yazın beraber girelim

Onaylı Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
hileyi bedava kullanıp laf edenler var birde :D coluk cocuk gerçide bi teşekkür edinde olduğuna katlanın yoksa gidin 150 lira verin aylık parayla alıp onlara laf edin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar dağlar taşlar bende puslu gibi görünüyor sorunu nedir arkadaşımda gayet hd bende hd olarak oynuyorum fakat taşlar dağlar felan çok kötü görünüyor sebebini çözümünü bilen varmı aceba